Timisoara

Pentru o masă ca la carte alege o mașină de tocat carne profesională, doar de la KitchenShop!

Pentru o masă ca la carte alege o mașină de tocat carne profesională, doar de la KitchenShop!

Detalii articol

Categorie
Articole / anunturi mancare si bautura
Modificat
acum 4 saptamani si 1 zi
Vizualizari
94

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

A găti pentru cei dragi, pentru prieteni și familie este una dintre cele mai plăcute activități din timpul liber. Plăcerea unei mese îmbelșugate dar mai ales sănătoase nu se compară cu nimic altceva. Gătitul relaxează și conferă o stare de bine în general. Sigur că pentru asta se alocă un anume timp de stat în bucătărie iar uneori acesta devine prea lung în lipsa unor ustensile care să ușureze munca celui care gătește. Gospodinele pricepute știu că timpul petrecut în bucătărie poate fi înjumătățit cu ajutorul unor obiecte speciale de tăiat, curățat, feliat sau amestecat.

Unde se pot găsi toate aceste instrumente, detaliem în articolul de mai jos.

Accesorii speciale pentru a ușura munca în bucătărie


Gătitul ar trebui să fie o activitate ușor de făcut și mai ales să nu necesite mult efort. Special pentru a ușura munca în bucătărie, de la magazinul online KitchenShop se pot achiziționa printre multe alte ustensile și masina de tocat carne profesionala care este mai mult decât necesară pentru tocarea cărnii și nu numai. Fie că vorbim aici de mașini de tocat carne moderne prevăzute cu diverse accesorii, fie de restul electrocasnicelor indispensabile într-o bucătărie, un lucru este cert. Toate acestea sunt de la firme renumite pentru calitatea lor și beneficiază de garanție. Mai mult chiar, ele pot fi achiziționate și în rate. La KitchenShop oricine poate găsi o gamă variată de electrocasnice care nu numai că ușurează munca celui care gătește dar ajută și la prepararea termică adecvată a diverselor alimente. Spre exemplu un prăjitor de pâine are setări speciale care fie încălzesc feliile, fie le prăjesc fără a le arde.

De ce ar trebui să achiziționezi o mașină de tocat carne profesională?


Majoritatea felurilor de mâncare pe care le consumăm se bazează pe carne sau au în compoziție acest preparat. Iar carnea înainte de a fi gătită are nevoie de anumite pregătiri pentru a ajunge la consistența dorită. O mașină de tocat carne profesională nu va face treaba altfel decât profesional. Cu ajutorul accesoriilor cu care vine prevăzută, carnea poate fi tocată mai fin sau mai gros și se poate îndepărta grăsimea de prisos. Astfel veți putea găti orice vă dorește inima în cele mai bune condiții. Fiți siguri că magazinul KitchenShop are un stoc bogat pregătit pentru dumneavoastră. Cu ajutorul unei mașini de tocat profesionale se pot găti deopotrivă sarmale și burgeri, chiftele, cârnați, musaca, lasagna sau kebab. Cu ajutorul celor două viteze cu care este prevăzută nu va fi nici o problemă pregătirea cărnii în forma dorită.

Caracteristici tehnice importante la o mașină de tocat carne


În principiu o mașină de tocat carne profesională este prevăzută cu buton de pornire/oprire, bază antialunecare, discuri din oțel, lamă de tăiere din oțel inoxidabil și carcasă din aluminiu turnat. Dispune de asemenea de 2 viteze și funcție de rotație inversă. Ca și accesorii ea vine în set cu discuri de tocat de diverse dimensiuni, o lamă de tocat și un dispozitiv de împingere. Separat se pot achiziționa și alt gen de accesorii cum ar fi tăvi pentru carne, site și cuțit din oțel inoxidabil. Aceste accesorii joacă un rol important în prepararea diverselor preparatelor și ajută totodată mașina de tocat să funcționează la capacitatea maximă.

Pentru mai multe detalii privind produsele comercializate de KitchenShop accesați site-ul firmei. KitchenShop oferă clienților devotați reduceri pe baza cardului de fidelitate, aceștia putând achiziționa produsele de care au nevoie. Pentru comenzile de peste o anumită sumă, aceștia beneficiază de transport gratuit, plătind doar produsele comandate.

Contact:

0314.08.88.88
office@kitchenshop.ro