Timisoara

Pentru Voi ilumineaza in albastru Timisoara

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 6 ani si 1 luna
Vizualizari
1033

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 2 aprilie 201619:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Iluminarea în albastru a Timişoarei a devenit tradiţie
la Fundaţia “Pentru Voi”

Pentru al VIII-lea an consecutiv, Fundaţia “Pentru Voi” va înscrie Timişoara în rândul marilor oraşe ce susţin la nivel mondial campania “Light It up Blue”.

Peste tot în lume, mii de clădiri importante și case sunt iluminate în albastru pentru a susține milioane de persoane și familii din toată lumea afectate de autism.

În 2 aprilie, de Ziua Internaţională a conştientizării autismului, la orele 19,00 vom fi prezenţi în Piaţa Libertăţii alături de beneficiarii serviciilor oferite de Fundaţia “Pentru Voi”, familiile şi aparţinătorii acestora, angajaţi, voluntari, prieteni şi simpatizanţi ai cauzei noastre.

In acest an am ales Piata Libertatii, proaspat renovata, ca loc de desfăşurare a evenimentului, unde vom ilumina în albastru, cu ajutorul companiei ELBA S.A., frumoasa clădire a Primariei vechi O altă noutate este organizarea unui concert coral suţinut de Corul Facultaţii de Muzică din cadrul UVT, cu sprijinul doamnei Decan Prof. Dr. Violeta Zonte.
Vom împărţi pliante şi şi vom lansa baloane albastre cu mesaje de acceptare a persoanelor cu dizabilităţi intelectuale.

“Timişorenii sunt aşteptaţi în număr cât mai mare în Piaţa Libertăţii să marcăm această zi împreună. Să folosim “albastru” pentru a atrage atenţia comunităţii noastre asupra autismului, pentru a arăta ca ne pasă de concetăţenii noştri care au nevoie de servicii sociale şi de respect şi înţelegere !” a declarat Laila Onu Director General al Fundaţiei “Pentru Voi”.