Timisoara

Perfectionarea frumusetii

Perfectionarea frumusetii

Detalii stiri

Categorie
Stiri infrumusetare
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1315

Voteaza & Distribuie

Prezentare stiri

Nu stiu ce s-a intamplat, din cauza stresului sau probabil din cauza vremii de afara, dar acum toata lumea, aproximativ toate colegele si prietenele mele de la munca, cauta sa schimbe cateva ceva in viata lor. Vorbind acasa cu o prietena buna, despre faptul, ca mai toate colegele vor ba sa isi mareasca sanii, sau buzele, sau alta a corpului, am aflat ca si Roxana, vrea sa se supuna unei interventii de labioplastie.

Sa pic jos, cand am auzit, chiar nu ma asteptam, ca Roxana sa isi doreasca si mai mult, sa aiba nevoie de o astfel de interventie. Insa se pare ca, in mai multe cazuri, femeile se nasc cu malformatii sau dimensiuni peste sau sub medie ale vaginului ori ale labiilor. Pentru ca cele din urma să fie aduse la dimensiunea optima, se apeleaza la interventia de labioplastie, ce presupune modificarea labiilor mari sau mici. Acestea pot fi afectate de nasterea copiilor, inflamatii ori s-a dezvoltat diferit. Aspectul labiilor duce la disconfort, o lipsa a încrederii în sine si, în unele cazuri, iritaţii din cauza hainelor.

Labioplastia vine sa corecteze forme atipice, asimetrii, labii mari, labii mici si readuce aspectul estetic tonifiat al organului genital. Interventia durează circa o ora si necesită nu doar pregatiri si restrictii, precum si o perioadă de recuperare de circa sase saptamani, în care zona trebuie îngrijita si trebuie evitate anumite activitati.

Roxana, mi-a spus ca cel care va alege solutia optima este chirurgul. Chirurgul va alege, in functie de tipul interventiei de care are nevoie, o anestezie locala sau generala si va avea grija sa te informeze asupra fiecarui pas din interventie. Desi este o interventie delicata, aceasta operaţie are un pret accesibil, iar efectele sale sunt permanente. Indiferent de cat timp a trecut de la interventie, nu va fi nevoie sa o reinnoiesti, iar semnele nu sunt vizibile.

Roxana a spus, ca in ceea ce priveste clinica la care ar urma sa aiba loc interventia, s-a gandit la clinica zetta. Locatia beneficiaza de oameni foarte bine pregatiti, doctori foarte buni si cu o experienta mare in domeniu. Este o locatie ce ofera conditii de lux, si igiena maxima. Serviciile prestate, sunt de cea mai buna calitate.