Timisoara

Peste 20.000 de produse farmaceutice din Germania - Eumed.ro

Peste 20.000 de produse farmaceutice din Germania - Eumed.ro

Detalii anunt

Telefon
0754545777
Categorie
Anunturi medicamente
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
13388

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Cum puteți comanda medicamente din Germania ușor, rapid și în siguranță! Căutați un medicament sau un produs cosmetic și nu îl găsiți în Romania sau nu vă convine prețul? Vino pe eumed.ro!

Sonnen Marketingberatung este o societate comercială care oferă servicii integrate de advertising, marketing, consultanță și logistică în special în domeniul farmaceutic. De asemenea prin activitatea noastră, vrem să facem accesibilă infromarea cu privire la gama sortimentală a medicamentelor comercializată pe piaţa din Germania.
Printr-un parteneriat cu farmacia Sonnen Apotheke din Germania, vizitatorii paginii web eumed.ro pot plasa comenzi de medicamente direct în Germania.

Cum se comandă medicamente?

Pentru a putea comanda medicamente direct din Germania, Sonnen Marketingberatung Srl, pune la dispoziția dumneavoastră site-ul euMed.ro, cu o interfață ușor de utilizat, prin intermediul căreia farmacia Sonnen Apotheke din Germania vă poate prelua comanda. Comenzile de medicamente se vor supune întotdeauna legislației din Germania și vor reprezenta o relație contractuală între dumneavoastră și farmacia Sonnen Apotheke.

Înregistrarea pe site este necesară pentru a putea procesa comanda dumneavoastră. Dacă sunteți persoană juridică (farmacie, spital, clinică etc), există posibilitatea de a vi se emite factură fără TVA, dacă numărul de înregistrare (codul fiscal) pentru TVA este valabil în UE. Medicamentele comandate vor fi livrate în cel mai scurt timp posibil. Puteți achita comanda făcută fie prin serviciul de plata PayPal, fie direct la curier în momentul livrării. Dacă nu găsiți produsul pe care îl căutați în lista de medicamente, vă rugăm ne semnalați acest lucru printr-un e-mail la adresa office@eumed.ro.

Dacă aveți neclarități, sau aveți nevoie de informații suplimentare accesați eumed.ro sau scrieți un mesaj la office@eumed.ro.