Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Peste 360 de participanți din toată țara, așteptați la iTEC, la UPT

Peste 360 de participanți din toată țara, așteptați la iTEC, la UPT

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 5 ani si 5 luni
Vizualizari
765

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Peste 360 de participanți din toată țara, așteptați la iTEC, la UPT

IT Engineering Contest, pe scurt iTEC, concursul național de programare adresat elevilor de liceu și studenților pasionați de domeniul IT, organizat de Liga AC (Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare), aduce la Universitatea Politehnica Timișoara peste 360 de tineri pasionați de domeniu din toată România.
Competiția, deja tradițională, a ajuns la cea de-a XII-a ediție și se va desfășura la Restaurantul Studențesc al UPT, în perioada 23 - 25 noiembrie 2018. Deschiderea evenimentului e programată vineri, 23 noiembrie, la ora 12:00, iar decernarea premiilor, duminică, 25 noiembrie, ora 14:30.
Concursul este compus din 6 probe, și anume: Algoritmică, Game Development, Mobile Development, Web Development, Embedded Development și Graphic Design.
Participanții la probele de tip maraton, adică: Game Development, Mobile Development, Web Development și Embedded Development, vor începe concursul de vineri, iar până duminică, pe parcursul a aproximativ 48 de ore, vor trebui să realizeze un proiect conform cerințelor competiției.
Probele de Algoritmică și Graphic Design vor avea loc sâmbătă, în intervale orare diferite, pentru a oferi posibilitatea concurenților să participe la ambele probe, dacă doresc.
Pe lângă competiția efectivă participanții vor avea ocazia să învețe lucruri noi, să facă schimb de bune practici, să primească sfaturi și să cunoască alți pasionați ai domeniului. Mai mult, numeroase surprize din partea organizatorilor îi vor așteaptă la Timișoara.

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com