Timisoara

Peste 50.000 de persoane au sarbatorit Ziua Indragostitilor

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1274

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

De Valentine’s Day, cea mai romantică zi din an, a fost destinaţia preferată a peste 50.000 de persoane. Concertele Box Office şi DJ Rynno & Sylvia, căsătoriile de o zi, concursurile hazlii şi premiile tentante au fost motivele pentru care îndrăgostiţii şi nu numai au ales cel mai mare mall din afara Capitalei pentru a sărbători iubirea.

Trupa Box Office a răspândit zâmbete şi emoţii, prin cover-urile cântate după cele mai frumoase melodii de dragoste, seara de neuitat fiind completată de hiturile compuse de DJ Rynno & Sylvia.

Pasiunea cuplurilor a fost răsplătită în cadrul concursurilor haioase, iar peste 100 de perechi, convinse că au găsit jumătatea, şi-au oficializat iubirea, fiind declaraţi căsătoriţi pentru o zi. În plus, cei care au dorit să păstreze o amintire de la sărbătoarea dragostei s-au fotografiat la insula „Love Shooting Corner”.

În perioada 3 - 14 februarie 2014, peste 200 de persoane au dorit să împărtăşească şi cu cei din jur sentimentele pentru sufletul lor pereche şi au postat declaraţii de amor pe panoul LOVE MESSAGE, special amenajat lângă Centrul Info. Îndrăgostiţii au dat frâu imaginaţiei şi au creat mesaje dintre cele mai simpatice, de la inimioare şi porumbei desenaţi, până la versuri care i-ar face invidioşi pe marii poeţi. Zilnic, autorul celei mai originale declaraţii a fost premiat cu o seară şi o cină romantică.

Tot de Ziua Îndrăgostiţilor a fost ales şi norocosul campaniei „Love Shooting”. Nicoleta Domăneanţu, de 34 de ani, din Timişoara, a fost desemnată, prin tragere la sorţi, câştigătoarea unui sejur la Barcelona, alături de perechea sa. Totodată, alţi trei clienţi au primit în dar de la IULIUS câte o sesiune foto profesională, în doi.

Numeroşi fanii de pe contul de Facebook au participat la concursul virtual „Be my Valentine”, care i-a recompensat cu bonuri valorice la Black Box, bilete la spectacolul Lord of The Dance şi cu un aparat foto Nikon Coolpix S3300.