Timisoara

Peste 144.000 de persoane au petrecut

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 3 ani si 11 luni
Vizualizari
1407

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Sâmbăta trecută, IULIUS a fost principala destinaţie de distracţie din Timişoara. Peste 144.000 de persoane au trecut pragul mall-ului, atrase de preţurile mai mici cu până la 75%, dar şi de evenimente pregătite cu ocazia „Beautiful Night”. Recomandarea „Să dormi bine ziua! Să cumperi la miezul nopţii!” a fost pe placul clienţilor, astfel că mall-ul a fost luat cu asalt nu doar de timişoreni, ci şi de locuitori din judeţele limitrofe şi chiar din Serbia.

Pasionaţii de shopping au petrecut până târziu, îmbogăţindu-şi colecţiile cu articole în tendinţe şi distrându-se pe muzica Andei Adam şi a lui Alex Velea. În singura noapte din an când preţurile au fost mai mici decât ziua, IULIUS MALL şi-a răsfăţat clienţii cu un fashion show incendiar, oferit de brandurile Nissa, BSB Fashion, Gatta, Ecco, Benvenuti, Leonard Collection, MET, Monesse, Nichi-Cristina Nichita şi Charme Lingerie.

Pe lângă spectacolele artiştilor în vogă, un moment atractiv a fost competiţia pentru titlul de cea mai frumoasă reprezentantă a Timişoarei – Miss Timişoara 2014. Tinerele s-au întrecut în atitudine şi stil, iar la finalul concursului, Otilia Ciosa a fost încoronată Miss Timișoara, Mirela Sima a fost desemnată Miss Fotogenie, iar Alexandra Maria DeacMiss Popularitate.

Cadourile pentru clienţii fideli nu au lipsit nici în acest an. Toţi cei care au făcut cumpărături au fost premiaţi cu băuturi răcoritoare şi accesorii fashion, iar doamnele şi domnişoarele au beneficiat de sesiuni gratuite make-up și hair-styling. În plus, PhotoCorner-ul special amenajat în mall le-a asigurat clienţilor amintiri cu adevărat „beautiful”.

Cei care au petrecut sâmbata trecută la IULIUS s-au bucurat de oferte seducătoare, concerte incendiare şi premii cu stil!