Timisoara

Pesticide-az.ro locul unde gasiti erbicide pentru orice tip de buruieni

Pesticide-az.ro locul unde gasiti erbicide pentru orice tip de buruieni

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 5 ani si 9 luni
Vizualizari
928

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Erbicidele sunt substante chimice care au o actiune toxica asupra buruienilor si fie pot distruge doar o anumita categorie de astfel de daunatori, fie distrug orice specie, caz in care actiunea lor este generala.
Prin intermediul acestor erbicide se poate tine sub control cresterea plantelor nedorite care dauneaza culturilor prin faptul ca absorb din sol substantele nutritive sau limiteaza patrunderea luminii spre recolta.
Chiar daca ucid daunatorii, aceste erbiide nu au niciun effect daunator asupra plantelor de cultura, ba dinmportiva, exista anumite rbicide care le protejeaza.
Erbicidele pot fi de cateva tipuri :
  • Erbicide preemergente – acestea se folosesc inaintea plantarii culturilor, de obicei cu 2 – 3 saptamani inainte daca se doreste incorporarea lor in sol sau cu 2-3 zile dupa plantare daca se doreste utilizarea lor fara incorporare in sol.
  • Erbicidele postemergente. Aceste tipuri de erbicide se folosesc atunci cand plantele au crescut déjà, dar mai exista printre ele si buruieni care le dauneaza. Aplicarea acestora are loc prin stropira buruienilor siprecum la primele, aceste erbicide nu dauneaza culturii de baza.
Erbicidele pot avea o multime de avantaje daca sunt utilizate corespunzator si in acelasi timp respectand instructiunile de pe ambalaj.astfel se poate evidentia urmatoarele avantaje :
  • Erbicidele distrug buruienile, fara ca prin aceasta actiune sa secreeze efecte adverse.
  • In zonele unde precipitatiile sunt abundente, aplicarea erbicidelor, atat a celor preemergente cat si a celor post emergente, reprezinta cel mai eficient mod de protejare a culturilor.
  • Erbicidele au si o eficienta economica pentru ca scutesc agricultorii de cheltuieli in plus.
Produsele oferite de pesticide-az.ro

Magazinul online, pesticide-az.ro se remarca prin faptul ca ofera spre comercialozare o gama vasta de erbicide, de diferite tipuri si provenind de la diferiti producatori.
Un produs extrem de eficient este erbicidul 2.4 D 660SL la 100 de mililitri. Acest produs poate fi combinat in procesul de aplicare cu majoritatea insecticidelor, fungicidelor dar si cu alte erbicide. Modul de aplicare al acetui produs consta intr-un tratament inainte de inflorirea plantelor precum graul sau porumbul.
Un alt erbicid la fel de eficient este SELECT SUPER. Acesta este un erbicid sistemic si este intrebuintat pentru combaterea monocotiledonatelor perene, precum si a celor anuale.
Se mai remarca de asemenea si erbicidul Glyphogan 480 SL. Acesta se aplica inainte de inflorire si este compatibil spre aplicare unor plante precum graul, floarea soarelui, vita de vie, pomi fructiferi.
Erbicidul ROUND-UP este unulextrem de util pentru ca acesta este nevolatil. El poate fi aplicat atat inainte de semanat cat si dupa ce s-a realizat acest process. Acciunea lui se indreapta impotriva buruienilor in curs de germinare, distrugand in totalitate acesti daunatori.
Pesticide-az.ro este un mare distriuitor de erbicide
Magazinul online pesticide-az.ro reprezinta unul dintre cei mai mari distribuitori de erbicide, dar si de pesticide in general. Acesta si-a creat o reputatie buna in domeniu, lucru datorat comercializarii doar a unor produse de calitate si care sunt sigure atat pentru utilizator cat si pentru cei care consuma fructele si legumele.
Pesticide-az.ro pune spre dispozitia cumparatorilor urmatorul numar de telefon: 0724254542 unde pot cere suport tehnic dar si mai multe informatii despre produse.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Filtre stire

Data crearii: Luna trecuta