Timisoara

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Pesticide-Az.ro - Prin stropirea pomilor fructiferi sunt protejate toate roadele ce sunt atacate de numerosi daunatori si agenti patogeni

Pesticide-Az.ro – Prin stropirea pomilor fructiferi sunt protejate toate roadele ce sunt atacate de numerosi daunatori si agenti patogeni

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
1282

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Stropirea pomilor este obligatorie si o procedura integrata in procesul de ingrijire al plantatiilor de pomi fructiferi. Stropirea pomilor fructiferi este disponibila pentru orice proprietar agricol care doreste ca livada sa fie frumoasa si sanatoasa pe tot parcursul anului. Stropirea pomilor fructiferi nu permite parazitilor si bacteriilor daunatoare sa distruga investitiile realizate in amenajarea livezii. In primul rand, stropirea pomilor fructiferi are ca scop sa-i protejeze de omizi, fluturi, afide si multe alte insecte.

Pesticide-Az.ro – Stropirea pomilor fructiferi – O procedura simpla cu materiale complexe pentru rezultate deosebite


Stropirea copacilor de mar cu preparate achizitionate din magazinul online Pesticide-Az.rone permite sa protejam pomul de afidele ce se formeaza adesea pe scoarta niste noduri, iar in urma spargerii acestor noduri, pomii fructiferi incep sa se imbolnaveasca. Daca nu vor fi oprite la timp, afidele ataca intreaga recolta de mere, prune, pere si caise, iar frunzele pomilor incep sa se increteasca, usuce si apoi sa cada. Ceea ce incetineste procesul nutritional al copacului ce risca sa nu mai creasca si sa se usuce. Stropirea prunelor este realizata in primul rand datorita faptului ca protejeaza acesti arbori de carabusul de mai care ataca mugurii si frunzele. Larvele acestor insecte sunt foarte periculoase pentru o livada tanara, deoarece deterioreaza grav radacinele, care pot provoca moartea pomului.

Stropirea pomilor fructiferi ajuta la salvarea si protejarea frunzelor, dar si a fructelor coapte


Sa cunoasteti beneficiile tratamentului si sa stiti cand se stropesc pomii fructiferi – sunt doua lucruri diferite. Daca stropirea pomilor nu a fost facuta la timpul necesar, nu o sa va permiteti sa obtineti un rezultat asteptat, in cel mai bun caz si sa ramaneti fara roada in cel mai rau. Stropirea pomilor fructferi trebuie sa fie efectuata nu numai atunci cand fructele sunt deja formate, dar cu mult mai inainte, primavara devreme, si chiar dupa recoltarea roadei si caderea frunzelor – toamna tarziu si desigur vara, in timpul celei mai mari activitati a daunatorilor.

Pesticide-Az.ro - Din pasiune pentru sanatatea livezilor


In baza experientei indelungate a multor livadari a fost intocmit un calendar de stropire a pomilor, unde se precizeaza cand si cu ce trebuiesc stropiti pomii. Acest calendar este bazat pe colectarea si sistematizarea experientilor diferitor livadari si stabilesc anumite secvente in tratamentele, care dau cel mai bun rezultat pentru recolta. Cand se intocmesc astfel de calendare, se ia in consideratie nu numai inceputul perioadei de tratament, dar de ademenea si preparatul optimal pentru aceasta perioada. La Pesticide Az.ro veti gasi toata gama de produse pentru stropirea pomilor fructiferi, care pot fi utilizate in baza acestui calendar. Sunt preparate pentru toata perioda de lucrari in livada.

Solutii garantate si livrare in cel mai scurt timp pentru orice comanda din magazin online Pesticide-Az.ro


In catalogul magazinului virtual www.pesticide-az.ro veti gasi rapid produsul necesar pentru perioada cuvenita de stropire a pomilor fructiferi. Apelati la unul dintre numerele de telefon: 0250772566 sau 0726214441 si beneficiati de serviciul de consultanta prin intermediul specialistilor firmei FERMIERUL cu privire la selectarea preparatului necesar.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii