Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

Petre Petrisor si Asociatii

Petre Petrisor si Asociatii

Detalii cabinet de avocatura

Adresa
Timișoara, Strada Vasile Lucaci, nr. 3 A, ap. 2
Telefon
0256434383
Fax
0256430150
Categorie
Cabinete / Societati avocatura
Modificat
acum 4 ani si 7 luni
Vizualizari
4570

Voteaza & Distribuie

Prezentare cabinet de avocatura

Petre Petrisor si Asociatii din Timisoara - societate civila de avocatura

 • Societatea Civilă Profesională de Avocaţi PETRE PETRIŞOR & ASOCIAŢII este una din cele mai renumite case de avocatură din zona de vest a ţării, fiind fondată în anul 2006 de către coordonatorul Avocat Dr. Petre Petrişor, şi membră a Uniunii Naţionale a Barourilor din Romania, în cadrul Baroului Timiş.
 • Societatea Civilă Profesională de Avocaţi Petre Petrişor şi Asociaţii acoperă prin serviciile sale întreg teritoriul României, în general direct şi în situaţii excepţionale prin colaboratorii săi locali.
 • Cu o creştere spectaculoasă în ultimii doi ani, Petre Petrişor şi Asociaţii este în prezent una din cele mai mari şi mai respectate case de avocatură de pe piaţa de consultanţă juridică din Romania.
 • Deviza noastră – Parteneri de încredere – exprimă cel mai bine devotamentul nostru pentru excelenţa muncii, dedicare şi încredere reciprocă.
 • Petre Petrişor şi Asociaţii este rezultatul experienţei celor peste 25 de ani de profesie ai domnului avocat dr Petre Petrişor coroboraţi cu experienţa şi dinamismul mai tinerei generaţii de avocaţi.
 • Societatea noastră s-a consolidat de-a lungul timpului datorită spiritului de echipă şi a permanentei preocupări pentru perfecţionare, dezvoltându-se în mod constant şi devenind astăzi unul din principalii actori pe scena avocaturii din vestul ţării.
 • Casa noastră de avocatură acopera prin profesionalismul avocaţilor săi o gamă completă de servicii juridice şi de consultanţă în domeniile drept civil, penal, comercial, administrativ-fiscal, drept comunitar, drept internaţional, Privatizare, fuziuni si achizitii, Concurenţă, Bănci şi finanţe, Dreptul Proprietăţii Intelectuale, de Rezolvare a Disputelor, Imobiliare, Achiziţiile publice / PPP, Impozitare, Dreptul mediului.
 • Firma asista clientii pentru a structura şi a negocia tranzacţiile corporative, inclusiv privatizări, parts de vânzări şi achiziţii, tranzacţii de active, fuziuni, reorganizari si lichidari.
 • Consultanţa se adresează investitorilor. Investitorii, români sau nu, sunt atât persoane fizice cât mai cu seamă societăţi comerciale, care intenţionează să participe la o tranzacţie de tipul achiziţii/înstărinări de bunuri imobiliare, credite, mărfuri şi servicii cât şi participaţii corporatiste.
 • În cadrul consultanţei investigăm situaţii juridice şi formulăm opinii legale cu privire la acestea evaluând riscurile juridice asigurând în continuare asistenţă la încheierea tranzacţiei prin redacatrea tuturor documentelor necesare finalizării acesteia.
 • Deasemenea redactăm planul de desfăşurare a tranzacţiei, estimări de costuri şi în general orice act necesar derulării acesteia.
 • În cadrul consultanţei redactăm şi analizăm/modificăm toate tipurile de contracte şi participăm la negocieri oferind asistenţă de-a lungul întregii proceduri până la definitivare.
 • În cadrul consultanţei colaborăm cu notari, consultanţi fiscali, traducători, experţi, firme de topografie-cadastru dar şi cu autorităţile statului implicate în procedura tranzacţiei, precum Consilii locale, Consilii Judeţene, Prefecturi, Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, Oficiul Registru Comerţului etc.
 • Consultanţa are loc în limbile română, Italiană şi engleză.
 • Precizăm că serviciile ofeirte în cuantumul acestui onorariu vor fi de cea mai înaltă calitate profesională şi se vor desfăşura prin asigurarea unei disponibilităţi permanente punand la dispoziţie dvs tot pachetul nostru de cunoştinţe.

Orar cabinet de avocatura

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00

Filtre cabinet de avocatura

Localitate: Timisoara
Tip: Societate Civila Profesionala
Zone din Timisoara: Tipografilor

Anunt Gold Cabinet avocat Sasu Dorin Cristian

Cabinet avocat Sasu Dorin Cristian din Timisoara - cabinet de avocatura