Timisoara

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro

Petrecere inedită: 250 de turiști vor face Revelionul în costum de baie în cel mai mare aqua park din vestul țării

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 7 ani si 3 luni
Vizualizari
1063

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Petrecere inedită: 250 de turiști vor face Revelionul în costum de baie în cel mai mare aqua park din vestul țării

Cei 250 de turiști care vor ajunge în noaptea dintre ani în aqua park-ul din complexul Arsenal Park, deținut de frații Cristescu, vor petrece Revelionul în costum de baie, la piscină.

Turiștii vor intra în AquaPark Arsenal în seara de Revelion la ora 20, vor lăsa hainele la garderobă și vor rămâne în costume de baie. Li se vor da brățări și prosoape și vor petrece până în zori. Aceștia vor avea la dispoziție un open bar și un candy bar, iar meniul de mâncare va fi de tipul Finger Food Buffet. Nu vor lipsi jocurile de lumini, iar muzica va fi asigurată de un DJ. Trecerea în Noul An va fi marcată cu un spectacol de artificii.

"Oamenii vor petrece Revelionul în costume de baie, în piscină sau pe tobogane, ca și cum ar fi vara la mare. Am vrut să venim cu o alternativă la Revelioanele clasice, petrecute la masă, în restaurant", a declarat Sebastian Antal, directorul general al complexului Arsenal Park.

Arsenal Park a fost premiat joi la gala Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) pentru cea mai mare investiție în agrement din vestul țării.

"Jumătate din cele 250 de locuri disponibile au fost deja rezervate cu o lună și jumătate înainte de Revelion și estimăm că cel târziu până la finalul lunii decembrie se vor ocupa toate. Cei care au cumpărat sunt cupluri tinere, sub 40 de ani, din Timișoara, Cluj și Sibiu, care s-au săturat să-și petreacă Revelionul într-un restaurant", a mai spus Sebastian Antal.

Pentru rezervări early booking (până în 1 decembrie 2016), tariful este de 250 lei/persoană pentru petrecerea de Revelion, respectiv de 129 de euro/sejur/persoană în cazul în care se optează pentru un pachet complet. Pachetul complet include două nopți de cazare în cameră dublă Ofițer/Tun/TAB (din 31 decembrie până în 2 ianuarie), cu brunch în data de 1 ianuarie 2017 și mic dejun în data de 2 ianuarie, precum și acces la patinoar, sala de jocuri, treasure hunt și skatepark. Pentru cei care plătesc Revelionul până în 28 decembrie, prețul va urca la 290 de lei, iar cei care achită în ultimul moment vor plăti 320 de lei.

La jumătatea lunii iunie, la Arsenal Park a fost inaugurat un centru SPA și o sală multifuncțională, în valoare de 12,5 milioane de lei. Cele două obiective completează o serie de investiții în complexul turistic, estimate la 20 de milioane de euro începând cu 2009, atunci când a fost deschis.

Centrul SPA și sala multifuncțională, denumite împreună AquaPark Arsenal, includ trei zone distincte: SunWaves, Inner Bliss și Belvedere Lounge&Terasă. SunWaves este partea de exterior, care include 4 bazine (agrement, înot, de copii, respectiv pentru tobogane), 6 tobogane și un bar exterior. Inner Bliss reprezintă zona de interior, cu tobogane, 4 bazine (pentru copii, de relaxare cu râul leneș și cu porțiuni cu hidromasaj, cu apă rece, respectiv pentru tobogane), 3 saune și un bar. Priveliștea este elementul principal al zonei Belvedere Lounge&Terasă. Acest spațiu include 2 terase, un bar, un lounge și o cadă cu hidromasaj. Adâncimea bazinelor pentru copii este de 40 - 80 cm, iar a celorlaltor bazine de 1,2m. Temperatura apei este setată în permanență la 29-32 de grade Celsius.

Anunt Diamant Euroinstal - Calea Aradului

Euroinstal Timisoara - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro