Timisoara

Picioare de mobilier

Picioare de mobilier - Mafos Italia

Detalii anunt

Telefon
0745631079
Web
http://www.protege.ro/picioarele-negre-de-mobil...
Pret
55 LEI
Categorie
Anunturi mobila si accesorii
Modificat
acum 8 luni si 2 saptamani
Vizualizari
148

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Picioare de mobilier - Mafos Italia

Mobilierul este peste tot, deși oamenii îi văd și îi folosesc, tot timpul, aproape nimeni nu observă picioarele pe care stau. Cu excepția cazului în care un picior de mobilier iese în evidență ca fiind plăcut din punct de vedere estetic de privit, ca în cazul unui picior de mobilier din metal de calitate sau al unui picior de mobilier din lemn care are caracteristici speciale precum designul formei, lățimea și lungimea.

De exemplu, un picior de mobilier din lemn, lung, subțire, conic, de clasă și rafinament, în timp ce un picior metalic în formă de piramidă conferă un aspect mai exigent, de afaceri unei piese de mobilier, cum ar fi scaunele căptușite și canapele din piele, care sunt ideal pentru spații de birouri executive.

În funcție de tipul de pardoseală pe care îl aveți în casa sau spațiul de birou, alegerea tipului de picioare de mobilier este importantă, pentru a nu vă deteriora materialul de pardoseală. Din fericire, chiar dacă aveți picioare de mobilier din metal, un picior de mobilier din metal poate fi ușor echipat cu un coaster din lemn sau plastic pentru a vă proteja pardoseala de gresie, lemn sau vinil.

Filtre anunt

Gen mobila: Accesorii mobila