Timisoara

Pictorul Fericit - picturi pe numere care te relaxeaza

Pictorul Fericit - picturi pe numere care te relaxeaza

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Vizualizari
552

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Arta frumosului o apreciem cu totii. Preferam spre exemplu pentru decorul peretilor din locuinta sau birou sa optam pentru tablouri - colorate, in forme si figuri diverse, ce reprezinta o imagine sugestiva, placuta, dupa interpretarea proprie. Cum ar fi daca am picta propriul tablou? Pictura pe numere este un astfel de concept, o propunere pentru cei care doresc sa isi exerseze talentul la pictat.

Avem tendinta de a asocia pictura cu o activitate pentru cei mici. In cazul adultilor ne referim deja la talent exersat, la un next level in materie de pictura. Iata ca nu trebuie sa ne limitam la o astfel de gandire. Pictorul Fericit, cu pagina de prezentare pictorulfericit.ro, vine cu variante inedite - picturi pe numere, experiente artistice pentru orice varsta.

Ce este pictura pe numere?


Fiecare desen este impartit precum o schita, in chenare numerotate. Acestea corespund unui ton de culoare ce trebuie aplicat. Poate fi asemanat cu un puzzle intr-o alta varianta. Cert este ca iti testeaza atentia, dexteritatea, rabdarea, dar mai ales talentul in a manui pensulele si culorile.

Trebuie sa stii ca nu ai nevoie de altceva in afara de o rama eventual, pe care o poti achizitiona separat. Kiturile de picturi pe numere, cel putin in varianta de la pictorulfericit.ro, contin panza, desenul in sine, setul de culori si pensule. Culorile nu trebuie combinate sau diluate, le vei folosi direct din recipient. Totul este dozat, ambalat, practic gandit pentru a incerca aceasta experienta fara rezerve.

Eu nu stiu sa pictez - una dintre limitele pe care ni le impunem singuri. Nu se pune problema sa iti spui ca nu stii sa pictezi, pentru ca pictura pe numere este de mare ajutor. Esti practic ghidat sa aplici culoarea potrivita acolo unde trebuie, respectand intocmai schita.

Este greu? Exista variante mai usoare sau mai complexe. Pentru cei la prima experienta o recomandare este de a alege o pictura pe numere cu un grad scazut de dificultate, care nu implica nici prea multe culori.

Un tablou pictat de tine va trona pe perete


Daca alegi sa investesti intr-un astfel de kit de pictura pe numere, te poti bucura in cele din urma de un tablou realizat cu efort propriu, pe care sa il folosesti in casa ta. Va trona pe perete pictura facuta de tine, fara a da de banuit ca aceasta a fost o pictura numerotata. Altfel spus, nu raman urme ale schitei dupa ce aplici culoarea, aceasta fiind trasata suficient de vizibila, insa nu pregnanta incat sa se vada pe sub culori.

Din varietatea de optiuni, privind tipurile de picturi pe numere, poti alege un stil potrivit pentru orice spatiu de acasa sau de la birou - imagini din natura, cu orase, animale, pasari, motive florale si multe altele iti sunt insiruite in cadrul paginii pictorulfericit.ro.

Ai transport gratuit la orice pictura pe numere, cu livrare rapida. Alege astfel de kituri de calitate premiumn si bucura-te de o activitate relaxanta

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306