Timisoara

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro

Picturi pe numere la comanda in Romania

Picturi pe numere la comanda in Romania

Detalii articol

Categorie
Articole arta / cultura
Modificat
acum 2 ani si 11 luni
Vizualizari
710

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Fiecare persoana are un potential creativ, doar ca nu intotdeauna are oportunitati de a-si dezvalui talentul. Daca aveti o dragoste pentru frumos si o dorinta de a crea, trebuie sa incepeti de la un nivel mai simplu. Sa luam un creion si sa incercam sa pictam un desen. Daca mestesugul artistic a trezit interes, dar nu aveti abilitati si idei necesare pentru creativitate, pictura pe numere va va ajuta sa credeti in sine si in capacitatile dvs. de pictura pe numere pentru colorare.

Productia de picturi pe numere la comanda este realizata de studioul profesional Color Boom din Romania. Timpul de realizare pentru panzele cu fragmente numerotate este de la 1 la 3 zile lucratoare.

Ce este pictura pe numere?

Contururile imaginilor sunt desenate pe o panza amorsata de alb pur. Fiecare fragment este marcat cu un numar care determina culoarea necesara pentru colorare. Setul contine deja vopsele acrilice in borcane/ sticlute/ cutii cu numere. Pentru a crea un tablou frumos, trebuie doar sa dati dovada de putina rabdare si atentie.

Pasiti unul cate unul de la un fragment la altul, alegand o paleta de culori pentru aplicare conform indicatiilor digitale. Este foarte usor si distractiv! Drept urmare, veti primi o panza de arta unica care poate fi folosita pentru a va decora interiorul casei.

Compania Color Boom ofera picturi pe numere frumoase si de inalta calitate:

  • la comanda dupa fotografii
  • conform desenelor unice de autor.

Servicii suplimentare: editarea si prelucrarea fotografiilor, combinarea mai multor imagini pentru a crea o panza de inalta calitate si originala pentru colorare.

Pictura pe numere la comanda conform pozei si fotografiei se trimite complet cu vopsele acrilice non-toxice ale paletelor dorite, pensule convenabile pentru vopsit si un carlig special pentru atasarea pe perete. Panza cu contururi marcate este intinsa peste o targa de lemn. Setul contine si instructiuni detaliate.

De ce este utila pictarea tablourilor?

Primele panze numerotate au fost folosite de marii maestri ai artei, invatandu-si adeptii alegerea si amestecarea corecta a paletelor de culori. Marii pictori italieni Michelangelo Buonarroti si Leonardo da Vinci au marcat fragmente individuale numerotate pe panza si le-au folosit in predarea picturii.

La mijlocul secolului trecut au inceput sa fie produse primele truse moderne de pictura cu fragmente numerotate pe panze albe. Deja in primii 4 ani, peste 10 milioane dintre aceste tablouri au fost vandute. Aceasta idee interesanta pentru creativitate a placut multor artisti incepatori si oameni obisnuiti care doresc sa-si petreaca timpul liber in mod creativ.

Achizitionarea unui kit pictura pe numere va va ajuta la dezvaluirea talentului creativ, va va invata cum sa selectati si sa combinati corect scalele colorate. Desenul pe astfel de panze este o experienta excelenta si promoveaza dezvoltarea abilitatilor artistice care pot fi utile in orice situatie de viata.

Alte plusuri ale activitatilor creative:

  • concentrarea atentiei si a memoriei se imbunatatesc
  • se dezvolta abilitatile motorii fine
  • reducerea stresului si anxietatatii
  • dezvolta gandirea strategica, imaginatia si gustul estetic.

Colorarea picturilor pe numere este o bucurie si o placere. Capodopera artistica finisata poate fi cadonata rudelor si prietenilor ca un cadou placut si memorabil pentru orice ocazie speciala. Si, de asemenea, folosind panze numerotate, puteti crea reproduceri ale picturilor artistilor celebri cu propriile maini!

Puteti plasa o comanda pentru picturi pe numere online la Picturipenumere.ro. Clientul trebuie sa indice dimensiunea optima a panzei si sa trimita o fotografie, un desen sau o imagine de inalta calitate pentru realizarea unei machete. Dupa aprobarea acesteia, se creeaza o panza cu fragmente selectate si numerotate.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro