Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

Pierdere grea pentru RCM Timişoara

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 1 deceniu si 1 an
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
823

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Accidentare gravă pentru Mădălin Lemnaru. Înfrângerea “Lupilor” în Cupa Challange cu severul scor de 8-53 nu a fost singurul lucru rău. Aripa RCM-ului Mădălin Lemnaru s-a accidentat grav şi va absenta luni bune de pe teren. Mădălin are o ruptură de tendon ahilean (posibil completă) la piciorul stâng. Ar putea lipsi de pe teren între 4 vşi 10 luni.
“Va avea loc o evaluare şi o intervenţie chirurgicală, marţi, la Bucuresti. CEN-ul 2013 sigur este pierdut. În funcţie de rezultatul investigaţiilor perioada de repaus este între 4 si 10 luni”, a declarat coordonatorul medical al FRR, Dr. Alin Popescu.
Altfel, în eşecul din Anglia, pentru “Lupi” au jucat mai mulţi jucători de la campioana RCM: Fercu, Lemnaru, Pungea şi Carpo – titulari, Căpăţână şi Lazăr din postură de rezerve.
În altă ordine de idei, RCM Timişoara se află în cantonament la Valea lui liman. Este prima perioadă de pregătire centralizată pentru elevii lui Chester Williams, care vor mai merge la Orăştie, la Arsenal Park în februarie şi în Antalya în martie.

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro