Timisoara

Piese cheie pentru o cameră modernă pentru copii

Piese cheie pentru o cameră modernă pentru copii

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Vizualizari
78

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Odată cu amenajarea unei casei sau a unui apartament vin și provocările adesea asociate cu încăperi anume. Printre cele care sunt mai complicat de amenajat se numără și camera copiilor, iar unul dintre motive ar fi volatilitatea designului și a tot ce ce ține de partea practică. Copiii se schimbă des atât în vârstă, structură cât și în ceea ce privește gusturile, iar aceste lucruri se reflectă și în nevoile și preferințele legate de camerele lor.
Birou de copii

Printre obiectele de mobilier care trebuie gândite bine astfel încât să fie folositoare chiar și pe termen lung sunt birourile. Dacă căutați birouri moderne pentru copii o să găsiți o gamă largă de modelecu prețuri foartevariate. Însă criteriile după care trebuie alese sunt multiple. Un birou modern poate fi o piesă care nu se demodează și rămâne la fel de practic chiar și câțiva ani mai târziu. Modern, adică minimalist, cu linii simple, dar și practic. Mai multe zone de depozitare precum sertare și rafturi integrate modern în design. Dacă are și înălțime ajustabilă cu atât mai bine însă prețul la un astfel de birou modern este destul de piperat.

Alegerea patului


O altă piesă cheie este patul. Dacă camera e mică, se poate opta pentru un divan extensibil sau un pat retractabil. Altfel un pat simplu, care poate fi însă personalizat potrivit vârstei este o variantă bună. Dacă tăblia este tapițată, culoarea și textura se poate schimba destul de ușor, astfel cu minim de efort se poate face o piesă nouă. Materiale durabile precum lemnul masiv sau fierul forjat sunt printre cele care rezistă cel mai bine de-a lungul timpului. Pentru partea practică care nu trebuie neglijată, ar fi ideal ca patul să fie prevăzut cu spațiu de depozitare sub sau în spatele acestuia.

Dualpurile bine organizate


La fel ca și biroul, dulapurile trebuie să fie bine organizate pentru a putea fi folosite ani la rând. Schimbatul distanțelor dintre polițe, ajustarea locului pentru bare de umerașe, sau schimbarea detsinației din dulap de jucării îndulap pentru pantofi și accesorii pot fi idei căștigătoare de-a lungul timpului. Astfel alegerea sau proiectarea mobilierului pentru camera copilui trebuie făcută având în minte o perspectivă și nu doar un buget fix. Astfel investiția se poate amortiza prin faătul că nu trebuie înlocuită.