Timisoara

Pinet

Pinet

Detalii magazin/service IT

Adresa
Dumbravita, Strada Bela Bartok, nr. 4
Telefon
0763792900
Social links
Categorie
Magazine / service IT
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1581

Voteaza & Distribuie

Prezentare magazin/service IT

Pinet Dumbravita

Suntem o echipa cu experienta de peste 10 ani in domeniul IT; am inceput prin a gestiona clienti cu servicii Internet si Telefonie; activitatea s-a extins apoi prin inceperea unor proiecte de Webdesign pentru clienti importanti din zona industriala, vanzari si marketing.

Dorim ca prin acest proiect sa avem colaborari atat cu persoane fizice cat si cu persoane juridice in zona IT, pentru a oferi servicii de buna calitate si totodata cu un timp de raspuns foarte bun. Lucrurile se misca din ce in ce mai repede si depindem tot mai mult de accesul la Internet, iar pentru aceasta PC-ul, Laptopul sau reteaua folosita trebuie sa fie in paramentri normali.

In acelasi timp dorim sa oferim si servicii care tin de securitatea personala sau a bunurilor; sistemele de securitate si monitorizare video sunt o necesitate in zilele noastre. Noi va propunem o abordare flexibila si in scurt timp de la exprimarea necesitatii pentru acest tip de servicii putem sa va oferim solutia potrivita pentru dumneavoastra.

Filtre magazin/service IT

Produse: Acces control
Servicii: Consultanta, Mentenanta, Service, Solutii IT
Zone din Timisoara: Bucovina