Timisoara

Plenimax

PLENIMAX

Detalii firma

Adresa
Timisoara, Strada Stejarului nr.1
Telefon
0371784576
Web
http://www.plenimax.ro
Categorie
Firme constructii si executie
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1024

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

Plenimax Timisoara

Avarie? Scurtcircuit? Centrala termica oprita din senin? Pentru orice astfel de surprize neplacute petrecute in casa sau biroul tau, Plenimax asigura o interventie prompta si competenta. La orice ora si in orice zi.

Instalatorii nostri autorizati intervin rapid in orice zona din Timisoara sau din locatiile limitrofe pentru a remedia defectiuni ale instalatiilor termice, electrice sau sanitare. Fie ca e vorba de inlocuirea unor piese la centrala termica, de o teava fisurata sau de alte probleme de acest gen, experienta si profesionalismul echipei noastre de instalatori asigura o interventie prompta si reusita.

Serviciile noastre de asistenta tehnica la domiciliu sunt disponibile in fiecare zi din saptamana, iar instalatorii nostri pot rezolva probleme ale instalatiilor cu operativitate si seriozitate. Serviciile noastre sunt disponibile indiferent de firma sau persoana independenta care a executat lucrarea anterior.

Specialistii nostri evalueaza cauzele si tipul de defectiuni survenite, iar apoi va recomanda solutii. In cazul in care e vorba de uzura aparaturii sau de utilizare improprie, instalatorii Plenimax pot reconditiona instalatia, pot inlocui componente sau pot chiar reface intreaga instalatie, daca e nevoie. Pentru alegerea celor mai bune materiale beneficiati de consultanta specialistilor nostri, care sunt la curent cu materialele disponibile pe piata din tara noastra si nu numai, oferindu-va optiuni ce garanteaza durabilitatea si calitatea lucrarii executate.

Filtre firma

Zone din Timisoara: Calea Buziasului
Servicii oferite: Amenajari exterioare, Amenajari interioare, Constructii locuinte