Timisoara

Poli merge la Turda dupa medaliile de bronz

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 6 ani si 2 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
499

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

CH Politehnica Timişoara se află la o singură partidă distanţă de cucerirea medaliilor de bronz în acest campionat, o performanţă notabilă cu care clubul de pe Bega nu s-a mai întâlnit în acest secol. Handbaliştii au plecat cu o zi înainte spre Turda pentru jocul ce ar putea deveni istoric în cazul unei victorii.
Bănăţenii s-au pregătit în efectiv complet înaintea plecării, însă prezenţa accidentaţilor Halcă, Pejovic şi Păiuş e în continuare incertă. Încă de la finalul primului meci, alb-violeţii se gândeau că vor avea parte din nou de contribuţiile celor doi jucători suspendaţi în meciurile anterioare, Irakli Chikovani şi Mihai Timofte.
Căpitanul Cristian Fenici speră că Politehnica va avea câteva posibilităţi de schimbare în momentele de oboseală: „Presupun că apărarea lor va fi aceeaşi, dar poate îi vom surprinde noi pentru că primim ajutoare, le expiră suspendările lui Timofte şi Chikovani, sunt doi jucători importanţi ai echipei şi sperăm să avem forţe proaspete”.
Şi antrenorul Pero Milosevic pune accentul de revenirile experimentaţilor jucători care au fost nevoiţi să stea deoparte la câteva din meciurile importante din play-off: „Îi respectăm pe cei de la Turda, au o echipă bună şi tot oraşul îi susţine. Anul trecut au obţinut un rezultat foarte bun, iar acum sunt între primele patru. Cred că viitoarea partidă de la Turda o vom avea în condiţii mult mai bune, cu Chikovani şi Timofte reveniţi după suspendările dictate, deşi la Chikovani sunt patru etape de absenţă şi îi lipseşte tonusul de competiţie. Nu ştiu să spun dacă vom avea nevoie de două sau de trei jocuri pentru a se decide câştigătoarea medaliilor de bronz” a spus Pero Milosevic.
Meciul al doilea din finala mică e programat miercuri, 25 mai, la ora 19, netelevizat. Arbitrii desemnaţi la această întâlnire sunt bucureştenii Bogdan Stark şi Romeo Ştefan.