Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul Liviu Rebreanu

Euroinstal Timisoara - Bulevardul Liviu Rebreanu
https://euro-instal.ro

Politehnica in arta, arta in Politehnica

Detalii expozitie

Social links
Categorie
Expozitii
Modificat
acum 9 ani si 2 luni
Vizualizari
1469

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 22 ianuarie 2015 - Miercuri 4 februarie 201518:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare expozitie

Politehnica în artă, arta în Politehnică – la prima ediție

Colaborarea dintre Universitatea Politehnica Timișoara, Fundația Politehnica și Uniunea Artiștilor Plastici, filiala Timișoara face posibil vernisajul expozițieiPolitehnica în artă, arta în Politehnică”, joi, 22 ianuarie a.c., la Galeria HELIOS, cu începere de la ora 18:00. Expoziția, care va fi deschisă până în 4 februarie, cuprinde lucrări de pictură, sculptură și fotografie ale membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din Timișoara, precum și colaboratori ai acesteia, toți absolvenți ai Universității Politehnica Timișoara: Georgeta Cocian, Ecaterina Florina Gaşpar, Liliana Georgiades, Adriana Ilin Tomici, Ildikó Moroșan Micota, Lia Popescu, Patricia Stanga Iusztin, Lucia Stoica Kolla, Rodica Strugaru, Daniela Areta Voştinar, Ciprian Radovan, Marius Mateaș, Sergio Morar Bordan, Constantin Grangure, Victor Acatrinei.

Manifestarea se află la prima ediție și este o mărturie a spiritului creativ care găsește în Politehnica timișoreană un spațiu fertil de rodire nu doar în sfera inginerească, ci și în arte. Ciprian Radovan, pictor, critic de artă și om de știință timișorean va prezenta expoziția care prezintă Politehnica și pe absolvenții ei într-o lumină nouă.

Expoziţia (cu vânzare) va cuprinde lucrările celor 15 artişti participanţi, absolvenţi ai Universităţii Politehnica din Timişoara:

GEORGETA COCIAN
ECATERINA FLORINA GAŞPAR
LILIANA GEORGIADES
ADRIANA ILIN TOMICI
ILDIKO MAROŞAN MIKOTA
LIA POPESCU
PATRICIA STANGA IUSZTIN
LUCIA STOICA KOLLA
RODICA STRUGARU
DANIELA ARETA VOŞTINAR
CIPRIAN RADOVAN
MARIUS MATEAŞ
SERGIO MORARIU BORDAN
CONSTANTIN GRANGURE
VICTOR ACATRINEI

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com