Timisoara

Pompe de caldura in Timisoara

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 4 ani si 2 luni
Apartine de
Home Energy
Vizualizari
1423

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Pompe de caldura by Home Energy Timisoara

Apă caldă și proaspătă este indispensabilă pentru fiecare gospodărie. Fie că este pentru duș, baie, de gătit sau de spălare a mâinilor. Având apă caldă în volumul dorit și la temperatura dorită este un stil al vieții noastre moderne. Incălzitoarele de apă caldă convenționale de multe ori nu reușesc să îndeplinească aceste cerințe. Prin urmare, noi cei de le Home Energy va propunem pompele de caldura Rotex.

Necesarul de căldură al unui imobil variază foarte mult în funcție de condițiile meteorologice și de modele de utilizare. Pompa de căldură compactă utilizează tehnologia diferita. Cu alte cuvinte, ieșirea pompei de căldură este ajustată în mod continuu pentru a satisface nevoile beneficiarilor.

Pompa de căldură de temperatură scăzută este soluția ideală pentru constructiile noi, fie în combinație cu radiatoare de joasă temperatură sau un sistem de încălzire prin pardoseală.

Avantajul de încălzire prin pardoseală este faptul că, datorită încălzirii zonei extrem de mare, se poate face face cu o temperatură scăzută de suprafață. Mai mult decât atât, se poate răci chiar și camerele în timpul verii.

Design atractiv, cu o amprenta la sol foarte mică pentru pompele de caldura Rotex

Datorită designului compact, sistemul are nevoie de o zonă de instalare foarte mică de doar 728 x 600 mm - aproximativ la fel ca și o mașină de spălat. La doar 1,73 m inaltime, modulul pompei de căldură combinat și rezervorul de apă caldă menajeră se potrivește în orice cameră standard.

Factorul de performanță sezonieră - criteriu de referință pentru pompa de caldura

Acest lucru indică raportul dintre energia de încălzire utilizat pe tot parcursul anului, în raport cu energia auxiliară utilizată. Cu cât factorul de performanță sezonieră este mai mare, cu atât este mai eficientă pompa de căldură. În cazul în care imobilul nu are nevoie de încălzire la capacitate maximă, pompa de căldură reduce producția, făcându-l mult mai eficient.