Timisoara

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro

Pontajul angajaților mai atent monitorizat odată cu telemunca?

Pontajul angajaților mai atent monitorizat odată cu telemunca?

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
661

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Noua realitate ne-a făcut să ne supunem unor alte conduite de muncă. Cum poți însă să gestionez procesul de pontare al angajaților care lucrează de acasă? Simplu. Alegi un software de pontaj.

Anul 2020 a adus multe schimbări în activitatea profesională a organizațiilor. Astfel, foarte mulți dintre angajatori au trebuit să se adapteze la noua realitate. De aici a pornit și nevoia de digitalizare a proceselor de HR. O soluție digitală de HR te poate ajuta în varii procese: poți beneficia de un software pontaj sau poți semna toate actele într-un timp foarte scurt datorită funcționalității de semnătură electronică. De asemenea, poți face chiar și procesul de onbording într-o manieră online, mult mai facilă.

După cum spuneam, anul 2020 a forțat multe companii să se adapteze noilor conduite. Poate una dintre cele mai mari schimbări care au avut loc a fost adoptarea la telemuncă. Astfel, deși telemunca reprezintă o posibilitate mult mai flexibilă pentru angajați, poate fi un proces relativ greoi pentru angajatorii care nu beneficiază de opțiunea unui software pontaj electronic.

În condiții de telemuncă, este mult mai dificil să observi cât de eficienți sunt angajații în timpul programului și mai ales dacă reușesc să își îndeplinească norma de lucru. Poate te întrebi care este cea mai facilă metodă prin care poți monitoriza aceste aspecte. Răspunsul este simplu: un software pontaj.

Ce este un software pontaj și cum te ajută să monitorizezi angajații în telemuncă?

Pontajul digital reprezintă o metodă facilă prin care poți gestiona programul angajațiilor și poți verifica chiar și orele suplimentare pe care aceștia le-au efectuat. Mecanismul unui astfel de so3ftware de pontaj este simplu: datele monitorizează prezența angajaților pe baza unor sisteme de intrare și ieșire. Astfel, sunt colectate datele de începere a programului și de terminare al acestuia. În această manieră, toate datele colectate sunt exacte, iar procesul este mult simplificat.

Mai mult, dacă firma pune la dispoziție posibilitatea de muncă hibrid, poți vedea oricând câte zile a lucrat angajatul tău de acasă și câte de la birou. Fiecare cerere de telemuncă este trimisă superiorului, iar acesta poate să o aprobe sau să o respingă. Astfel, toate datele sunt corecte și actualizate în timp real.

Cauți o soluție de administrare personal sau un software pontaj?

True HR, este o soluție de administrare personal care face parte din portofoliul UCMS by AROBS. Acesta include un număr de 19 funcționalități pentru gestionarea proceselor de HR. Printre cele mai utilizare funcționalități în perioada pandemică s-au numărat: software potanj electronic, modulul de semnătură electronică și cel de work from home. Află mai multe informații despre modul care te interesează direct de la specialiștii UCMS by AROBS prin email la adresa office@ucms.ro sau la telefon: 0720 534 424.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro