Timisoara

Ponturi smart care te ajuta să alegi corect ghete îmblănite

Ponturi smart care te ajuta să alegi corect ghete îmblănite

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Apartine de
AllProWeb Marketing
Vizualizari
97

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Ghetele de iarnă, asemenea oricărui alt tip de încălţăminte, necesită mai mult decât o privire pentru a fi cumpărate - în ideea în care nu doar partea estetică este importantă. Tendinţa ca iarna să se cumpere ghete îmblănite,de exemplu, este justificată, având în vedere confortul termic pe care îl oferă. Acestcriteriu de selecţie este deosebit de important, dar nu este unic.

În momentul în care se cumpără ghete pentru iarnă, prin atenţia către caracteristicile tehnice potrivite pentru condițiile meteorologice dintr-o anumită zonă şi contextul în care vor fi purtate, se bifează ideea de alegere smart. În fond, este o idee neinspirată ca utilizatoarea să poarte o pereche fină de ghete într-o excursie la munte. Dar modelele solide, impermeabile, cu talpa antiderapantă și imblănitesunt foarte potrivite pentru astfel de excursii.

Prin urmare, există anumite caracteristici care fac diferenţa în momentul alegerii perechii potrivite de ghete. Între acestea, următoarele sunt foarte importante:

Impermeabilizarea ghetelor menţine piciorul uscat

Principala cauză care duce la picioare reci in timpul iernii este determinată fie de o impermeabilizare slabă, fie de materiale care nu respiră şi care captează umezeală în încălţăminte. Încălţămintea uscată previne senzaţia de picioare reci şi, în consecinţă, problemele generate de această senzaţie – care pot să afecteze sănătatea.

Oferta magazinului online LaFeteCochete.ro, de exemplu,include modele de ghetelucrate din materiale impermeabile şi îmblănite care menţin piciorul uscat şi cald. Pentru modele, precum Tasina, Sonya, Ioana şi multe altele, producătorii au folosit materiale rezistente la apă și cusături etanșe, obţinând totodată încălțăminte foarte confortabilă.

Proprietăţile materialelor din care sunt confecţionate astfel de modele de ghete îmblănite sunt amplificate de cusăturile etanșe impermeabile și/ sau de o membrană impermeabilă pentru a împiedica apa să pătrundă în interior.

Dimensiunea optimă – gheata potrivită nu strânge

Bineînţeles că estetica încălţămintei purtate contează pentru cei mai mulţi, dar potrivirea aceasta între estetică, funcţionalitate şi confort nu este un deziderat de neatis când se cumpără ghete de iarnă. În această idee, consilierii de vânzare dela magazinul La Fete Cochete le recomandă clienţiiorsă bifeze prin alegerile pe care le fac aceste caracteristici şi apoi să aleagă corect dimensiunea potrivită. Ghetele de iarnă trebuie să permită purtarea șosetelor mai groase și mai călduroase şi, în plus, să ofere spațiu suplimentar pentru a permite circulația aerului. Spațiul suplimentar permite păstrarea căldurii corpului și evaporarea umezelii.

Înălţimea ghetei ajuta la reglarea temperaturii

Cu cât gheata este mai înaltă, cu atât piciorul ajunge să profite de avantajele reglării temperaturii. Cei care ştiu că vor purta ghetele prin zăpada mai mare, ar trebui să aleagă modele cu carâmb (partea superioară a ghetei care îmbracă gamba piciorului) reglabil pe care să îl poată strânge în jurul piciorului.

Bifând toate aceste caracteristici, modelul de gheată ales va fi cel potrivit. Ţine de cald, asigură confort, nu permite ca apa să pătrundă în interior şi, de ce nu, arată şi foarte bine încălţat.