Timisoara

Popularitatea ATV-urilor in crestere

Popularitatea ATV-urilor in crestere

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 4 ani si 4 luni
Vizualizari
540

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Inca de cand si-au facut intrarea pe piata, popularitatea ATV-urilor, referindu-ne la ele in mod comun ca si vehicule Off-Road (masini si motociclete) a crescut foarte mult in special in zonele turistice, dar si la orase. Cei care le fabrica au inceput sa dezvolte noi modele pentru a face fata la cererile robuste.

Nu este surprinzator intrucat ATV-urile sunt versatile si ofera multe beneficii in afara de folosirea lor recreationala. Sa privim la alte motive pentru care popularitatea ATV-urilor a crescut atat de mult.

Activitati sportive de aventura

Intrucat sunt realizate mai mult pentru a fi folosite pe teren accidentat, ATV-urile sunt raspunsul pentru sporturi de aventura cum ar fi curse pe nisip si prin padure, intrucat ATV-urile pot naviga prin orice tip de teren indiferent daca este vorba de zone muntoase, paduri, zone rurale sau nisip.

Activitati ce tin de ferma


Avand in vedere ca rezista foarte bine la orice tip de teren, pot fi pastrate la ferme, pe terenurile agricole, crescatorii de animale si asa mai departe, pentru a transporta lucruri precum lemne sau fertilizator.

Versatile

In afara de faptul ca sunt rezistente si necesita o intretinere minima, ATV-urile sunt capabile sa impinga, sa traga si sa ridice cateva sute de kilograme. Mai mult decat atat, datorita varietatii mari de cauciucuri, ATV-urile se pot conduce pe orice tip de teren sau anotimp.

Transport de echipament

ATV-urile mai puternice sunt foarte adepte si extrem de folositoare in ajutorul muncitorilor in constructii si joburilor care necesita transportul echipamentelor grele dintr-o locatie in alta pe teren neprietenos si drumuri de padure care nu permit accesul unor vehicule mai mari.
Tehnologie

Ultimele modele de ATV-uri de la ATV-Quads.ro folosesc ultima tehnologie si sunt realizate pentru a fi conduse la o performanta inalta si in curse. Vehiculele sunt echipate cu cele mai bune optiuni pentru a putea fi folosite oriunde si oricand.

www.atv-quads.ro