Timisoara

Porti Deschise la Suzuki Timisoara intre 1-3 noiembrie

Porți Deschise Suzuki Timispara între 1-3 noiembrie!

Detalii eveniment

Telefon
0256201050
Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
1170

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 1 noiembrie 2013 - Duminica 3 noiembrie 201310:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

În intervalul 01-03 noiembrie 2013, Suzuki România organizează operațiunea „Porți Deschise” care îl va avea drept principal protagonist pe noul crossover SX4 S-Cross. Acesta este deja disponibil în rețeaua națională de dealeri Suzuki autorizați. Iar potențialii clienți din toate zonele țării pot profita de prețuri ce includ un discount de lansare maxim 2.000 de Euro. Odată cu testarea modelului preferat, aceștia au posibilitatea de a fi unul dintre cei trei câștigători ai unor excursii oferite de Suzuki România.

Noul SX4 S-Cross este propus în cinci nivele de echipare pentru piața din România: Start, Comfort, Premium, Elegance și Elegance Top. Acestea acoperă un spectru larg de bugete și preferințe. Sunt oferite două versiuni de motorizare, pe benzină, respectiv diesel. Ambele au cilindree de 1,6 litri și dezvoltă 120 CP. Consumurile medii de carburant înregistrate de acestea sunt de 4,4 l, respectiv 5,5 l/100km pentru versiunile cu tracțiune pe puntea față.

Noul SX4 S-Cross reprezintă un etalon al versatilității nu doar prin variantele multiple de echipare, ci și prin diversitatea culorilor pentru vopseaua caroseriei (10 optiuni) sau habitaclul spațios și modulabil. Crossover-ul poate fi echipat cu noua generație a sistemului de tracțiune integrală ALLGRIP (4 moduri selectabile individual) dezvoltat de Suzuki, ceea ce îi sporesc caracterul dinamic, totodata conferindu-i veleități offroad ideale pentru escapadele în natură.

Sentimentul de libertate oferit de Noul SX4 S-Cross este completat prin dotările de siguranță și de confort.

Echiparea standard include șapte airbag-uri (două frontale, unul pentru genunchii șoferului, două laterale pentru locurile față și două laterale tip cortină pentru protecția la nivelul capului), sistem ISOFIX de ancorare a scaunelor de copii și indicator avertizare pentru prinderea centurilor locurilor din fata si spate.

Tot standard sunt și sistemul de monitorizare a presiunii în pneuri, ABS-ul, funcția de asistare la frânare și sistemele EBD (distribuire electronică a forței de frânare între roți) și ESP (control electronic al stabilității) care ajută la un condus plăcut, stimulant și sigur.

Plafonul panoramic, care oferă în premieră mondială două panouri glisante și una dintre cele mai mari suprafațe deschise din clasă (560 mm), sau pilotul automat cu butoane de comandă pe volan sunt doar două dintre dotările opționale care pot completa nivelul ridicat al confortului.

Și pentru că este un model Suzuki, Noul SX4 S-Cross etalează aceleași abilități dinamice cu care ne-au obișnuit toate modelele mărcii japoneze.

Cu ocazia operațiunii „Porți Deschise”, potențialii clienți se pot convinge singuri de calitățile celui mai evoluat crossover compact dezvoltat de constructorul japonez, dar și ale celorlalte modele din gama Suzuki, în showroom-ul reprezentanței Suzuki din Timișoara.

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta