Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Calea Aradului

Euroinstal Timisoara - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro

Poti cumpara carti de vizita ieftine?

Poti cumpara carti de vizita ieftine?

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 9 luni si 2 saptamani
Apartine de
Perspektive Vision
Vizualizari
244

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cand detineti o companie, viata personala si viata de afaceri se imbina. Acest lucru inseamna ca orice loc: un eveniment din industrie sau un targ poate reprezenta o oportunitate de marketing. O carte de vizita ofera o modalitate perfecta de a discuta despre afaceri si de a va promova.

Alegerea cartilor de vizita nu este costisitoare. Cartile de vizita sunt accesibile si sunt un instrument de marketing eficient. Pretul este influentat de modelul cartilor de vizita. Simplist vorbind, principalul scop cu care inmanati o carte de vizita unui partener este sa ii furnizati toate detaliile de contact necesare pentru o viitoare colaborare. Un alt rol, cel putin la fel de important, este sa scoata in evidenta imaginea companiei pe care o reprezinti, sa te diferentieze de competitori, eventual sa te plaseze deasupra acestora.

Schimbul de informatii prin intermediul cartilor de vizita a avut dintotdeauna un rol esential in stabilirea legaturilor profesionale. Tendinta de tehnologizare excesiva nu reprezinta un trend ce trebuie urmat si in domeniul cartilor de vizita, intrucat acestea ofera siguranta, confort si, nu un ultimul rand, asigura un prim contact intre doi parteneri, contact ce poate fi definitoriu pentru relatia profesionala stabilita. Chiar daca pretul unei carti de vizita este mai mic, asta nu inseamna ca nu are o calitate buna. De foarte multe ori, chiar daca pretul este mai mic, formatul, materialul si calitatea cartii de vizita poate fi mult mai bun fata de o carte de vizita de lux.

Ce reprezinta cartea de vizita?

Cartea de vizita te reprezinta pe tine si in acelasi timp compania pentru care lucrezi. Pentru ca mesajul transmis de aceasta sa fie cel dorit, trebuie ca toate elementele pe care le contine sa se potriveasca. Grafica are un rol important in transmiterea corecta a mesajului, de aceea un design simplu si elegant este cel mai potrivit. Acorda atentie culorilor pe care le folosesti: deoarece nu trebuie exagerat cu numarul acestora – cel mai simplu este sa optezi pentru culorile deja existente in logo-ul companiei. Textul trebuie sa fie lizibil, evita fonturile ridicol de mici. Cartea de vizita este suficient de mare pentru a folosi fonturi la dimensiuni rezonabile. Foloseste un carton de calitate, cu o textura buna: aceste carti de vizita ieftine se observa usor. Cartea de vizita pe care o folosesti trebuie sa iti determine interlocutorul sa vrea sa o pastreze!

Finisari carti de vizita

Pentru a oferi un aspect profesional, aceste carti de vizita ieftine pot fi laminate lucios sau mat, pe o singura fata sau fata-verso. Laminarea pentru cartile de vizita presupune adaugarea unui strat de plastic foarte fin peste suprafata printata.

Folia de laminare mata sau lucioasa are mai multe roluri:

  • adauga duritate cartonului;
  • protejeaza de umezeala cartile de vizita;
  • rezistenta mai mare la uzura;
  • suprafata catifelata la atingere.

De asemenea, puteti renunta la formatul tipic optand pentru cartile de vizita cu colturi rotunjite. O carte de vizită bine organizata, realizata conform unui design unic si creativ, te va ajuta la primul contact cu potentialul client. Cu un design clasic, cartile de vizita cu finisare folio sunt potrivite pentru orice tip de afacere, fie ca este vorba de cele business to business, fie de cele business to client. Prin oferirea unor astfel de carti de vizita, reusesti sa transmiti in permanenta ideea de apreciere a calitatii. Cartile de vizita sunt acele lucruri mici si ieftine care pot sa aduca afacerii tale alte lucruri mari si scumpe.

Cartile de vizita ieftine simbolizeaza relatia dintre angajat si compania sa

Multe dintre cartile de vizita sunt aruncate deoarece individul care le inmaneaza nu ofera serviciul necesar persoanelor in cauza. Dar ce se intampla daca un potential client pastreaza cartea de vizita?

  • Un contact inseamna ca poate face afaceri cu tine, tinand legatura cu tine atunci cand are nevoie de informatii sau poate vizita site-ul companiei pe care o reprezinti foarte usor.
  • Datele de contact ofera seriozitate.
  • Ar putea insemna ca serviciul este atat de dorit incat cartea de vizita trebuie pastrata neaparat pentru a lua oricand legatura cu tine.

O carte de vizita este eficienta atunci cand este in armonie cu mesajul transmis, cand fonturile, textul, informatiile sunt alese personalizat, pentru a inspira profesionalism si pentru a sustine informational primul tau contact cu o alta firma sau persoana. Modul in care te prezinti este mai important decat produsele sau serviciile oferite in prima instanta. Asigura-te ca prima sansa este valorificata la maxim prin utilizarea cartilor de vizita ce se pliaza pe nevoile tale.

Principalul scop al acestei practici este sa furnizezi date de contact viitorilor colaboratori si formeaza o prima impresie despre companie potentialului client iar prima impresie este de fiecare data importanta. In concluzie realizarea unor carti de vizita de calitate, cu aspect profesional care sa scoata in evidenta imaginea companiei iti poate oferi un avantaj concurential.

Anunt Diamant Bahuczki Peter - fotograf botez

Sunt Peter Bahuczki - 0723.079.866 - fotograf botez, cununie, evenimente sportive, petreceri, team building, serbari scolare si gradinite, evenimente de afaceri, expozitii si targuri din Timisoara. Predarea pozelor in maxim 48 de ore. Ofer factura pentru serviciile oferite.
https://www.bahuczki.ro/peter-bahuczki-fotograf-botez/