Timisoara

Anunt Platina KS Language Centre

KS Language Centre din Giroc - tel. 0753.801.328 - prof. dr. Karina Schwarz - organizeaza cursuri de limba engleza, germana si romana pentru adulti si copii in Timisoara

Povestea incurcata a printesei Rapunzel

Detalii eveniment

Telefon
0743021376
Social links
Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 8 ani si 5 luni
Vizualizari
1376

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 14 februarie 201611:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Teatrul Andras si Grdainita Minissa vă invită să intrați din nou în lumea poveștilor cu personaje simpatice și pline de voie bună. Duminică,14 februarie 2016, de la ora 11.00, la Gradinita Minissa (Str. Paul Constantinescu nr.2) vom susține reprezentația spectacolului de teatru pentru copii „Povestea încurcată a prințesei Rapunzel”.

După ce a primit puteri de la o floare magică, mica prințesă Rapunzel este rapită în toiul nopții de la palat de către bătrâna Gothel. Gothel știe că puterile magice ale florii se regăsesc în părul lung de aur al lui Rapunzel și, pentru a rămâne mereu tânără, trebuie sa o țină captivă pe fată în turnul ei secret.

Când cel mai căutat bandit al regatului, Flynn Rider, ajunge din întâmplare în turnul misterios, este luat “ostatic” de Rapunzel care dorește să ajungă în lumea reală și să se bucure din plin de frumusețile acesteia. Vă invităm să trecem împreună cu ei printr-o serie de aventuri interesante și să fim părtași la povestea lor de dragoste, din care nu vor lipsi muzica și buna dispoziție.
Vă așteptăm cu drag!

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro