Timisoara

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Povesti nemuritoare de vanzari. Traite si povestite de oameni de vanzatori din Romania

Povesti nemuritoare de vanzari. Traite si povestite de oameni de vanzatori din Romania

Detalii lansare de carte

Categorie
Lansari de carte
Modificat
acum 6 ani si 4 luni
Vizualizari
795

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 20 februarie 201818:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare lansare de carte

Marți, 20 februarie 2018, ora 18.30
Lansare de carte

Povești nemuritoare de vânzări. Trăite și povestite de oameni de vânzători din România

Prezintă: Adrian Cioroianu


// Despre carte //
O colecție de povești adunate de la vânzători cu experiență din diferite industrii, povești reale de vânzări din care pot învăța toți cei care au tangență cu vânzările – fie că sunt vânzători, antreprenori sau simpli oameni care trebuie să își vândă produsele, serviciile, ideile și de ce nu... să se vândă pe ei.

„Noi, românii, am demonstrat de mai multe ori că putem avea idei interesante, dar nu putem să le punem în practică la scară serioasă. În orice companie, când pornești, ai nevoie nu doar de partea de inginerie, ci și de zona de business, de comercial, de cunoștințe și competențe de dezvoltare a distribuției internaționale, de înțelegere a pieței. Acesta adaugă că, dacă la nivel de suport și customer care, specialiștii români au ajuns la un nivel comparabil cu cele mai înalte standarde globale („aici suntem deja între master și doctorat”, spune Talpeș), în zona de marketing nivelul e mai scăzut („suntem ca niște absolvenți de gimnaziu și ne batem cu doctoranzi pe piețe cum e cea din SUA”). Dacă viața companiei nu stă în mâinile unor doctori în vânzări și marketing, ci ale unor absolvenți de școală generală, s-ar putea ca banii ăștia să se risipească în doi timpi și trei mișcari și să nu te alegi cu nimic”. Florin Talpeș, Bitdefender – Revista BIZ 2014.

Filtre lansare de carte

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com