Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Povestiri cu final schimbat, de Florin Iaru

Povestiri cu final schimbat, de Florin Iaru

Detalii lansare de carte

Categorie
Lansari de carte
Modificat
acum 1 deceniu si 4 luni
Apartine de
Libraria Cartea de Nisip
Vizualizari
1282

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 13 martie 201418.00 - 20:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare lansare de carte

Florin Iaru va fi prezent joi ,13 martie, de la ora 18, în cafeneaua librăriei Cartea de Nisip, cu ocazia lansării noului său volum „Povestiri cu final schimbat” apărut la editura ART. Vă așteptăm!

Invitat: Robert Șerban

“Florin Iaru poetul a început o nouă viaţă de când s-a apucat de proză. Asta nu înseamnă că a sacrificat poetul din el, ci l-a pus altfel la treabă. Adică a rămas acelaşi vizionar sclipitor, cu o imaginaţie uluitoare, care n-a coborât, cum se zice, la proză. A ridicat proza la înălţimea poeziei, în acest volum de povestiri în care termenul de capodoperă aproape că se banalizează din cauză că Iaru tot nimereşte acel ochi al taurului, la care mulţi nici nu visează, ca un campion literar la pistol viteză. Cu această extraordinară colecţie de povestiri, Iaru, care a bătut energic la uşa prozei cu primul lui volum de schiţe, nu s-a grăbit să se instaleze în vreun fotoliu de mare prozator. Dar chiar dacă ar vrea să rămână în picioare printre aleşi, Iaru ne obligă să-l rugăm să se aşeze pe fotoliul care-i va purta numele după această carte.”

Cristian Teodorescu

Filtre lansare de carte

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro