Timisoara

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro

Pregatiti de derbiul Vestului la baschet masculin

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 1 deceniu si 8 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
753

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

BC Timișoara primește sâmbătă vizita celor de la CSM Oradea, formația pe care a învins-o cel mai des în ultimii ani. Alb-violeții au câștigat ultimele șase confruntări directe, atât în campionat, cât și în Cupa României, șir ce a pornit în primăvara lui 2011. Partida BC Timișoara – CSM Oradea se va disputa sâmbătă, de la ora 20, în sala „Constantin Jude”.
„E un meci la prima vedere normal de campionat, dar e foarte important, din multe puncte din vedere. Datorită tradiției, a locurilor din clasament, a loturilor celor două echipe și a momentului în care se desfășoară acest joc. Noi am avut o perioadă destul de lungă de a pregăti acest joc, care va conta mult în economia campionatului. Ținând cont că Oradea e sus în clasament, arată momentan ca o echipă de locurile 1-3, asta și prin prisma jocului practicat. Dar cu siguranță, multe echipe se vor schimba ca aspect pe parcursul campionatului. Nu cred că lucrurile sunt luate personal, Oradea își dorește să câștige toate meciurile din campionat, deci inclusiv cel de la Timișoara. Mă bucură faptul că tradiția ne-a dat câștigători până acum și sper să nu o stricăm”, a declarat antrenorul timișorenilor, Tudor Costescu.
CSM Oradea are un program extrem de încărcat în această perioadă, datorită patricipării în FIBA EuroChallenge, însă Tudor Costescu e convins că bihorenii stau bine la capitolul formă fizică.

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com