Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

Pregatiri pentru un nou sezon la CSM Lugoj

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 1 deceniu si 9 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
833

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

După ce au bătut palma în această pauză de vară, cu Loredana Paşca şi cu sârboaica Milica Tasici, conducătorii prim-divizionarei de volei masculin CSM Lugoj, au reuşit să o convingă şi pe Anca Paşca să semneze contractul cu gruparea bănăţeană. Voleibalista în vârstă de 28 de ani a sosit în această săptămână în municipiul timişean şi a intrat deja în programul de antrenamente al lotului pregătit de Bogdan Paul.
Transferată de la Piteşti, sportiva cu o înâlţime de 1,80 metri este lăudată de şefii bănăţeni pentru polivalenţa sa. „La ehcipa noastră a ajuns şi Anca Paşca, o jucătoare care poate evolua pe mai multe posturi”, a caracterizat-o directorul formaţiei din Lugoj, Bogo Aucin, pe Paşca, care s-a consacrat însă de-a lungul carierei sale pe postul de centru.
Tânărul tehnician de pe banca CSM-ului îşi mai doreşte însă în continuare noi întăriri. Părăsită la sfârşitul sezonului trecut de nu mai puţin de cinci jucătoare, trupa din Lugoj se află în negocieri avansate cu o altă voleibalistă din Serbia.

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro