Timisoara

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro

Premiile Bibliotecii UPT, la o noua editie

Premiile Bibliotecii UPT, la o noua editie

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente educatie
Modificat
acum 5 ani si 9 luni
Vizualizari
477

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 19 februarie 201914:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Premiile Bibliotecii UPT, la o nouă ediție

Potrivit unei inițiative lansate în urmă cu an, Biblioteca Centrală a Universității Politehnica Timișoara își premiază, la finalul fiecărui semestru, cei mai activi cititori, atât interni, cât și externi. Biblioteca UPT, cea mai modernă din țară, a devenit un reper pentru întreg centrul universitar, fiind vizitată de studenți și cadre didactice de la toate universitățile.
De altfel, Biblioteca UPT a devenit un punct de atracție pentru toți timișorenii, prin numeroasele evenimente culturale pe care le organizează. Zilnic, circa 1000 - 1500 de persoane trec pragul acesteia, iar în sesiune numărul utilizatorilor depășește 2500 pe zi.
Iar dacă sesiunea s-a încheiat, iar examenele au fost trecute cu brio, e vremea recompenselor. Pe lângă satisfacția promovării examenelor, cei mai activi utilizatori ai Bibliotecii UPT vor fi răsplătiți și cu diplome și premii surpriză, în cadrul unei festivități care va avea loc în data de 19 februarie 2019, de la ora 14:30, în holul central al bibliotecii. Vor fi premiați doi dintre cei mai activi utilizatori ai sălii 24h (unul intern și unul extern) și doi dintre cei mai activi cititori, care au împrumutat cele mai multe cărți (un student și un cadru didactic).
Evenimentul va fi completat de un recital de chitară acustică susținut de cunoscutul artist timișorean Horea Crișovan, care ne va purta într-un „Acoustic Trip” de excepție.

Anunt Diamant CBS Medcom Hospital

CBS Medcom Hospital Timisoara reprezintă un spațiu al medicinei estetice de mâine, care se întâmplă azi, sub ochii noștri. Condițiile oferite, aparatura medicală, dotările excepționale, înalta pregătire profesională a personalului, toate reprezintă garanții pentru cei ...

https://medcom.ro