Timisoara

Preparate ayurvedice - medicina modernă!

Preparate ayurvedice - medicina modernă!

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
680

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Medicina tradițională indiană este cunoscută sub numele de Ayurved!. Istoricii susțin faptul că, medicina tradițională indiană reprezintă, de fapt, …... cel mai vechi sistem de tratament din lume (2500 î.e.n). Ayus înseamnă viața iar Veda se poate traduce prin cunoaștere sau știință. Altfel spus, Ayurveda reprezintă știința vieții perfecte! Conform acestui concept, ființa umană reprezintă un întreg al minții, sufletului și trupului. O altă definiție mult mai simplă poate fi aceea potrivit căreia Ayurveda înseamnă în egală măsură prevenirea bolii, tratamentul și menținerea sănătății.

Pentru cine nu cunoaște acest lucru, Fitoterapia este o parte integrantă din tratamentul Ayurvedic!

Un foarte interesant studiu realizat de către Organizația Mondială a Sănătății arată faptul că, în următorii ani în țările europene oamenii se vor îndrepta din ce în ce mai mult către medicamentele obținute din plante naturale. Rata folosirii lor va fi egală sau chiar va întrece rata medicamentelor sintetice, obișnuite, susțin statisticienii OMS!

Preparate ayurvedice comercializate de sanavita.ro

Spermotone este un produs 100% natural! Este foarte recomandat pentru sănătatea sexuală masculină. Are inclusiv efect afrodiziac și este recomandat și în cazurile de scădere importantă sau în cazurile de lipsă a libidoului. În plus, acest preparat naturist potențează calitatea spermei și asigură o bună fertilitate pentru bărbați.

Datorită acestor efecte, preparatul Spermotone îmbunătățește calitatea vieții sexuale. Reușește cu succes să elimine chiar neplăcerile provocate de ejacularea precoce sau cele datorate imposibilității menținerii erecției. Rețineți vă rugăm faptul că, pentru bărbații care suferă de îmbătrânire prematură, Spermotone poate determina reversia acestui proces datorită efectului său bun de reîntinerire.

Capsulele ayurvedice pentru potenta Spermotone conțin Asparagus racemosus, Tribulus terrestris, Tacca aspera, Semecarpus anacardium, Plumbago zeylanica, Sesamum indicum, Zingiber officinale, Ficus religiosa, Capsicum annum.

Alte tipuri de preparate naturiste pentru persoanele care suferă de probleme ale potenței

În oferta magazinului online sanavita.ro sunt incluse foarte multe categorii de produse naturiste pentru aproape toate tipurile de afecțiuni. Este o ofertă complexă care este folositoare multor categorii de pacienți. Spre exemplu, dacă suferiți de probleme de potență și dacă nu agreați tratamentele naturiste de tip ayurvedic, în oferta acestui magazin online puteți găsi și alte tipuri de preparate naturiste.

Proherb, spre exemplu, este un produs obținut din ingrediente naturale, de asemenea, care conține plante cu efect de stimulare sexuală. Printre cele mai importante efecte ale acestui preparat se numără creșterea puterii de rezistență și intensitate a orgasmelor, stimulează dorința și performanța sexuală, întârzie ejacularea, generează erecții mult mai puternice și de durată mai lungă, îmbunătățește fertilitatea masculină, etc.

Pentru a începe în mod corect un tratament cu unul din aceste produse naturiste, vă recomandăm să programați o consultație la un medic specializat în tratamente naturiste sau la medicul dumneavoastră curant. Dacă vă aflați deja sub tratament medical clasic, efectele ambelor preparate farmaceutice se pot suprapune și nu este recomandat!

Toate preparatele naturiste comercializate de către magazinul online sanavita.ro sunt de foarte bună calitate și sunt eficiente. Nu prezintă reacții adverse, unele dintre ele pot fi utilizate timp îndelungat, pot fi cumpăratefără prescripție medicală și nu costă mult.

Vă recomandăm să studiați periodic oferta acestui magazin pentru a fi la curent cu toate noutățile din domeniu. Există în momentul de față și preparate pentru creșterea imunității precum și foarte multe tipuri de vitamine!