Timisoara

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro

Prepare for a job, prepare to fulfill your dream! PJPD 2022-3-RO01-KA152-YOU-000102994

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 2 luni si 2 zile
Vizualizari
483

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

32 de tineri participanți din patru țări diferite, s-au reunit, în perioada 25 mai - 4 iunie 2023, pentru a participa la proiectul „Erasmus_Prepare for a job, prepare to fulfill your dream!- PJPD”, 2022-3-RO01-KA152-YOU-000102994.

Tinerii au avut parte de workshop-uri și prezentări, au lucrat în echipă, au trecut prin procesele de recrutare, au izbutit să pună la punct CV-uri cu adevărat bune, scrisori de intenție eficiente și au participat la interviuri simulate de către specialiști, ca să se familiarizăm cu viața de la birou și etapele ei.

Asociația APSES și Corpul European de Solidaritate, alături de partenerii din Macedonia, Lituania și Italia au fost cei ce au făcut posibil acest proiect. Prin această cale, dorim să ne exprimăm recunoștința pentru angajamentul lor și al voluntarilor în sprijinul proiectului.

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul Liviu Rebreanu

Euroinstal Timisoara - Bulevardul Liviu Rebreanu
https://euro-instal.ro