Timisoara

Preturi avantajoase pentru tamplarie pvc, rulouri exterioare si usi de garaj

Preturi avantajoase pentru tamplarie pvc, rulouri exterioare si usi de garaj

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 3 saptamani si 2 zile
Vizualizari
824

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Suntem Trioplast si va oferim cele mai bune preturi pentru tamplarie PVC si aluminiu. Inca de la infiintarea firmei in 2008 scopul nostru a fost sa producem si sa distribuim produse de calitate la preturi accesibile. Activitatea echipei noastre se extinde prin faptul ca oferim servicii de montare a profilelor pvc precum si servicii complete de consultanta in alegerea celor mai bune solutii pentru orice tip de locuinta, tinand cont de cerintele fiecarui client.

Tamplarie PVC – avantaje principale

Avantajele oferite de tamplaria pvc incep sa fie preferate in intreaga lume in detrimentul altor materiale. Asta pentru ca ele implica o serie de atribute importante pentru beneficiar. Versatilitatea, eficienta costurilor si usurinta in utilizare sunt principalele puncte forte ale tamplariei pvc.

In prezent, PVC-ul este unul din cele mai populare materiale plastice folosite in constructii si consolidari. Tamplaria PVC ofera o alternativa moderna la produsele traditionale, cum ar fi lemnul, metalul, cauciucul sau sticla. Tamplaria PVC este adesea mai usoara, mai putin costisitoare si ofera mai multe avantaje in ceea ce priveste functionalitatea si performanta. Rezistenta la abraziune, greutatea redusa si rezistenta mecanica buna sunt avantaje tehnice esentiale ale utilizarii acestei tamplarii in aplicatii din domeniul constructiilor.

Tamplaria PVC se monteaza usor pentru ca PVC-ul poate fi taiat, sudat, imbinat intr-o varietate de stiluri. La Trioplast, pe langa produse de calitate de tamplarie pvc si aluminiu, punem la dispozitia dumneavoastra si experinta noastra, oferindu-va servicii de consultanta si montare. Pentru ca montarea profilelor se face cu usurinta, se reduc dificultatile de manipulare manuala, precum si timpul necesar finalizarii proiectului.

Tamplaria PVC ofera solutii durabile in timp. Asta pentru ca PVC-ul este rezistent la intemperii, coroziune, soc si abraziune. Din acest motiv, in oferta noastra veti gasi foarte multe modele de usi fiabile de exterior fabricate din PVC. Foarte multi clienti prefera montarea unei usi exteriore din PVC in detrimentul unui alt material. Studii recente arata ca pe termen mediu si lung 85% din productia de PVC va fi dedicata sectorului constructiilor.

In industrie, se estimeaza ca peste 75% din tevile realizate din PVC vor avea o durata de viata de peste 40 de ani, iar unele din ele vor rezista chiar si 100 de ani. In alte aplicatii, cum este cazul izolatiei si tamplariei PVC (profile de ferestre), studiile arata ca peste 60% din produse vor avea o durata de viata de peste 40 de ani.


Distribuim rulouri exterioare din aluminiu, usi de garaj si plase antiinsecte


Pe langa productia si distributia de tamplarie pvc, Trioplast – partener BestAL, distribuie in toata tara rulouri exterioare din aluminiu. Acestea sunt utile pentru a spori intimitatea locuintei si, in general, pentru a va asigura un plus de confort, deoarece o incapere ale caror ferestre sunt prevazute cu rulouri de aluminiu in partea exterioara este mai ferita de zgomot si de temperatura de afara.
Trioplast comercializeaza de asemenea usi de garaj (avem modele pentru toate gusturile), precum si plase antiinsecte.