Timisoara

Prima demonstratie de Pit Bike Indoor din Romania

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 10 ani si 6 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
1890

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Sambata, 15 ianuarie, RedMotor Kart Center va gazdui, in colaborare cu Perte Bogdan, pilot in Campionatul National de SuperMoto, prima demonstratie de pit bike indoor, din Romania. Premiera va avea loc in Timisoara, pe pista indoor de karting si pit bike RedMotor, incepand cu orele 18. In cadrul demonstratiei se vor reuni piloti atat din supermoto, viteza, cat si enduro.
Pit bike-ul este o minisupermoto pentru adulti, folosita pentru distante mici, in special indoor, cu o capacitate de 150 cmc, in 4 timpi, 15-16 cai putere. Printre pilotii invitati in cadrul evenimentului se numara Ionel Pascota - multiplu campion national, Robert Muresan - pilot in Campionatul Mondial SuperSport, Catalin Cazacu - campion national la viteza, Mihai Stoichescu - multiplu campion national la motocross, Bogdan Perte - medaliat cu bronz in Campionatul National SuperMoto si Eduard Haikovsky - campion la SuperMoto.
Desfasurarea evenimentului: 18-19 Demonstratie pit-bike; 19-20 Cupa Record! - competitie de karting pentru oficializarea recordului pistei RedMotor; 20-21 - Demonstratie pit-bike; seara se va incheia cu un Disco Party la care invitat este DJ Mauro (Italia).