Timisoara

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii

Prima infrangere pentru HC Giroc din acest sezon

Prima infrangere pentru HC Giroc din acest sezon

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1026

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Prima infrangere pentru HC Giroc din acest sezon
Duminica 28.10.2012 echipa HC Giroc a jucat in deplasare pe terenul de la Baza 2, in compania echipei gazde Poli II.

Partida aducea fata-n fata experienta si viitorul handbalului masculin timisorean, intr-un meci contand pentru etapa a 5 - a din Campionatul Judetean. Inca din startul meciului s-a jucat cu ambitie, publicul prezent avand prilejul sa asiste la un spectacol presarat cu faze de gol cu finalizari de finete, dar mereu cu echipa gazda conducand ostilitatiile pe tabela, reusind sa incheie prima repriza cu un avantaj de 6 goluri, 12-6.

Repriza secunda debuteaza in acceiasi nota de dominare a gazdelor din prima repriza, care duc scorul la 17-10 in minutul 40 de joc. Din acest moment jucatorii de la HC Giroc ajutati de interventiile repetate a portarilor reusesc sa inscrie de 5 ori consecutiv, fara a primi gol, reducand diferenta la 2 goluri, 17-15.
Ritmul alert instalat in joc condimenteaza finalul, meciul devenind unul tensionat, iar oboseala instalata in tabara girocanilor face ca la faza de finalizare din finalul meciului sa se rateze in doua situatii clare de gol, iar scorul in loc sa fie egal dupa 60 de minute, tabela arata 23-20 in dreptul gazdelor. In etapa viitoare HC Giroc joaca pe teren propriu ultima etapa din acest tur in compania echipei LPS Banatul.