Timisoara

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Primavara buna se cunoaste dupa BuzzCampul la care ai participat!

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 10 ani si 7 luni
Vizualizari
984

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

BuzzCamp tocmai a încheiat o noua ediție de succes în Timișoara, o zi plină de discursuri inspiraționale și workshopuri interactive pe care le-am făcut cadou tinerilor interesați de dezvoltare personală și de viitorul lor profesional.

Prima parte a evenimentului a fost dedicată discursurilor susținute de către speakeri precum Anca Suditu - Capability Development Lead la Accenture, Nicu Zegheanu – traineri si coach și Marius Simion – fondatorul NLP Mania.

Anca Suditu a deschis conferința, împărtășind tinerilor aflați la eveniment câteva dintre ingredientele universale ale unei cariere de succes, despre adaptarea și dezvoltarea în secolul vitezei, precum și modul în care mediul de lucru din cadrul Accenture s-a adaptat noilor tendinte. A urmat Nicu Zegheanu care a vorbit despre cele trei etape ale maturizării și relațiile umane din cadrul acestor etape, iar Marius Simion a încheiat conferința cu o perspectiva nouă asupra felului în care putem să ne folosim de tehnicile NLP și cu cele cinci secrete ale succesului.

În pauză, studenții au avut ocazia să interacționeze cu reprezentanții companiei BeeNear, să afle detalii valoroase despre cultura organizațională, structura companiei precum și despre pozițiile disponibile în cadrul companiei.

În a doua parte a evenimentului, compania Accenture, care și-a deschis recent sediu în Timișoara a ales să organizeze pentru participanții BuzzCamp, în premieră, primul lor workshop susținut în acest oraș. Feedbackurile pozitive ne-au confirmat bănuiala că Accenture vine cu un pachet atractiv pentru tinerii din Timișoara. Le urăm succes pe viitor!
Membrii echipei Price Waterhouse Coopers au susținut la rândul lor un workshop de prezentare a companiei, a pozițiilor disponibile precum și a proceselor specifice de recrutare și de dezvoltare continuă a angajaților.

Recapitulare
.

Discursuri care îți furnică pielea, workshopuri practice, spații informale de interacțiune cu companiile, zâmbete ... multe zâmbete până la urechi, ceai, cafea și o companie de milioane!
Și nu uitați. Caravana BuzzCamp de abia s-a pus în mișcare. Ne vedem cu forțe proaspete în Constanța pe 6 mai (înscriere aici) și în Sibiu pe 8 mai(înscriere aici)!

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro