Timisoara

Primavara, sa ne amintim de…

Detalii

Social links
Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 6 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1182

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Primăvară, să ne amintim de…

-
Puterea naturii de a reînvia și de a reveni la viață și frumusețe, să o lăsăm să ne inspire! Inspirația omului din natură și din puterea ei… Îmbrățișează un copac sau apleacă-te să miroși o zambilă și bucură-ți simțirea!

-
Mai dă din haine jos și lasă Soarele să te lumineze, să-ți încălzească chipul și sufletul… Lasă-l să te trezească diminețile, salută-l și te bucură!

- Verdele frunzelor proaspete, verdele piețelor să facă parte din ritualul zilnic al hranei. Clorofila verde din plante ”ne schimbă sângele”, cum zice vorba populară, din bătrâni!

- Postește cu bucurie, știind că postu-i pentru binele tău suprem, spre bună adaptare a corpului și înălțare a conștiinței. Nu-i el pus întâmplător, la trecerea dintr-un anotimp într-altul, spre bună adaptare la noul anotimp..la noua vreme..la noul tip de hrană! Nimic nu-i întămplător…

- Hrana crudă, plină de viață și enzime să fie cel puțin o masă din zi, alegând ridichi, ceapă verde, leurdă, ori alte crudități de sezon, alegem sănătatea!

- Mersul pe jos face chipul frumos! Frumusețea ce vine din interior este o reflexie a minții aerisite și stăpânite, de aici vine și așezarea frumosului pe chip. Să ieșim afară, la plimbare, alergare sau pe biciclete, să ieșim și să ne mișcăm și să ne oxigenăm bine mințile!

- Perioada cea mai bună de deparazitare, de curățare a colonului, de detoxifiere a organismului este tocmai acum, primăvara. Să ne lăsăm inspirați de natură și să ne împrospătăm corpul!

- Zâmbește, descrețește-ți fruntea și lasă-te purtată de bucuria schimbărilor dorite. Zâmbește dimineața când te trezești, privind soarele răsărit sau verdele încolțit al pământului!

-
Roagă-te și scrie pe o foaie dorințele tale ascunse și neîmplinite; apoi ascunde-le pe undeva printr-o carte, în bibliotecă… Lasă-le acolo, cine știe când le vei regăsi și vei avea o confruntare cu propriile împliniri...împlinite! Roagă-te pentru tine și pentru cei din jurul tău!
Tuturor, o primăvară sănătoasă, trează și luminoasă! Doamne ajută!

Autor