Timisoara

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro

Primul pas catre arhitectura, la UPT - Cursuri gratuite de pregatire

Primul pas catre arhitectura, la UPT - Cursuri gratuite de pregatire

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 5 ani si 5 luni
Vizualizari
799

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Primul pas către arhitectură, la UPT
Cursuri gratuite de pregătire

Facultatea de Arhitectură şi Urbanism a Universității Politehnica Timișoara organizează şedinţe gratuite de pregătire pentru elevii de liceu care intenționează să participe la admiterea 2019 la secţiile de Arhitectură şi Mobilier şi amenajări interioare.
O primă întâlnire cu viitorii studenți la Arhitectură a avut loc în 17 noiembrie 2018. În cadrul acesteia, elevii de liceu pasionați de domeniu au putut afla noțiuni despre elemente bazice de desen tehnic și artistic, dar și despre viața ca student la Facultatea de Arhitectură și Urbanism Timișoara.
Sâmbătă, 24 noiembrie, la sediul facultății, str. Traian Lalescu 2a, et.5 Sala 501 C (Atelier), are loc a doua ședință gratuită de ore de desen organizată în cadrul facultății. Cursurile gratuite de pregătire se vor desfășura la fiecare sfârșit de săptămână, sâmbăta, pe parcursul a trei ore. Cadre didactice pasionate și cu experiență vor asigura elevilor interesați o pregătire completă prin prezentarea programei de examen, aprofundarea noţiunilor complexe şi organizarea simulărilor în condiţii identice cu cele de la admitere!
Elevii care vor să participe la cursurile de pregătire trebuie să aibă la ei coli albe (50x70), teu, echere, creioane grafice, creioane colorate, bandă adezivă și coli A4.

Anunt Diamant Euroinstal - Sever Bocu

Euroinstal Timisoara - instalatii sanitare, centrale termice
https://euro-instal.ro