Timisoara

Prin lifturile din sticla de la Securit International lumea se vede diferit

Prin lifturile din sticla de la Securit International lumea se vede diferit

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 3 saptamani si 1 zi
Vizualizari
870

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Securit International a fost infiintata in anul 1991 si ofera tuturor clientilor posibilitatea de a se bucura de produse de calitate, care sunt executate cu profesionalism. Principala activitate a companiei este de a realiza geamuri si oglinzi. In plus, Securit importa materiale de calitate exceptionala din Polonia si Germania. Securit International monteaza lifturi din sticla de calitate, destinate sa asigure confortul necesar fiecarei persoane care voieste sa se deplaseze intr-un timp cat mai scurt de la un etaj la altul.

O gama variata de geamuri si oglinzi

Pe scurt, Securit International dispune de o gama variata de geamuri si oglinzi printre care se numara:
  • planitherm ultra N
  • planitherm 4S
  • cool – lite ST
  • cool – lite SKN
  • miralite revolution
  • STADIP.

Lifturile din sticla de la Securit International sunt sigure si rezistente

Lifturile din sticla sunt o alternativa avantajoasa, atunci cand trebuie sa urcam mai multe scari pentru a ajunge la serviciu, de exemplu. Aceste lifturi pot fi instalate in diferite cladiri in care sa se imbine perfect cu designul locului. Compania Securit International are menirea sa puna la dispozitie lifturi din sticla oricui doreste sa le amplaseze in diferite spatii. Sticla este materialul modern folosit astazi in diverse scopuri. Transparenta acesteia confera rafinament imbinat cu functionalitate.

Priveliste exceptionala

Securit International este compania care pune la dispozitie lifturi din sticla gata sa indeplineasca notiunea de siguranta și, totodata, sa le ofere pasagerilor o priveliste exceptionala. Designul fiecarui lift din sticla poate fi personalizat, in functie de preferintele beneficiarilor. Astfel, compania Securit International executa lifturi din sticla sigure, rapide, silentioase, care corespund tuturor cerintelor. Pentru ca modelele de lifturi din sticla sa fie in completare cu stilul intregii cladiri, cabinele lifturilor pot fi personalizate cu diverse materiale si texturi. In functie de dimensiunile pe care le doriti, cabinele lifturilor pot fi extrem de spatioase. Peretii lifturilor din sticla ofera o priveliste completa asupra locului unde vor fi amenajate. Astfel, lifturile de la Securit International vor fi functionale, sigure si apreciate de toti pasagerii.

Transport in siguranta

Securit International executa lifturi din sticla de calitate care au scopul de a transporta in siguranta pasageri la destinatia dorita. Lifturile se pot amplasa in cladiri rezidentiale, spatii comerciale, hoteluri, pensiuni sau cladiri de birouri. Lifturile din sticla ofera o vedere panoramica excelenta deasupra locului unde sunt amplasate, iar pasagerii se vor simti in siguranta si entuziasmati.

Cum se achizitioneaza lifturi din sticla de calitate inalta de la Securit International?

Daca doriti sa va instalati lifturi de sticla, atunci echipa care are o experienta vasta in domeniu si ofera servicii de calitate superioara este cea a companiei Securit International. Aceasta echipa este alcatuita din oameni pasionati si experimentati. Datorita lifturilor din sticla, fiecare persoana are ocazia sa se bucure de un impact vizual extraordinar si de un confort sporit. Tot ce trebuie sa faceti este sa va hotarati asupra unui anumit tip de model si sa sunati pentru comenzi la numarul de telefon 0213213177.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Filtre articol

Categorie articol: Amenajari