Timisoara

Anunt Platina Lumanari pentru botez in Timisoara

Botezul este un eveniment unic in viata familiei tale. Alege sa il pregatesti asa cum trebuie, cu ajutorul specialistilor. Comanda lumanari botez in Timisoara si in imprejurimi, iar noi vom avea grija ca tu sa te bucuri de..

Produse alimentare si nealimentare in magazinul Selgros Timisoara

Detalii anunt

Telefon
0256279000
Social links
Categorie
Anunturi vanzari diverse
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Apartine de
Selgros
Vizualizari
2350

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Sortimentul standard al magazinelor Selgros din România include un număr de circa 41.000 de produse alimentare și nealimentare, bauturi alcoolice si nealcoolice. Sortimentul este într-o dinamică permanentă, fiind adaptat specificului sezonier, cerințelor clienților, inovațiilor producătorilor, dar și celor mai noi trenduri ale pieței.

Cumpărăturile făcute la Selgros sunt ca o plimbare agreabilă, rapidă şi profitabilă, datorită organizării articolelor pe grupe de marfă şi dispunerii lor în raioane specializate. Fiecare raion este deservit de o echipă de profesioniști pregătiți să vă ofere informații complete asupra produselor și prețurilor, precum și cele mai potrivite variante de ambalare pentru afacerea dumneavoastră.
Anunt Diamant Cadouri handmade in Timisoara

Daca esti interesat sa oferi un cadou handmade noi venim in ajutorul tau. Cu o experiemnta de peste 10 ani in conceperea cadourilor handmade personalizate putem oferi plusul de unicat daca ne spui exact ce-ti doresti. Ne focusam pe tipul de cadou ideal pentru persoana care il va primi prin tema, culoare, dimensiune si utilitate.