Timisoara

Produse naturale pentru ingrijirea parului

Produse naturale pentru ingrijirea parului

Detalii anunt

Telefon
0725443647
Web
https://www.timisoreni.ro/despre/secom/
Categorie
Anunturi infrumusetare
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Vizualizari
105

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Produse naturale pentru ingrijirea parului


Pornind de la sloganul “Beauty is YOU”, Andalou Naturals a pus natura in slujba stiintei, oferind produse naturale cu celule stem din plante si fructe, ideale pentru rutina noastra de ingrijire, o sursa extraordinara de nutrienti si antioxidanti.

Produsele Andalou Naturals sunt testate clinic, contin ingrediente Non-GMO, sunt Cruelty-Free (nu au fost testate pe animale), nu contin gluten, nu contin parabeni, sunt Eco-Friendly, sunt Certificate organic, provin din comertul echitabil (Fair Trade) si sunt Vegetariene & Vegane.

Argan Stem Cell Age Defyning Treatment Shampoo 340 ml si Argan Stem Cell Age Defyning Treatment Conditioner 340 ml, cu complex de vitamine B si celule stem din argan, mar si strugure si acizi grasi Omega 3 si Omega 6 pentru par matur, rar, cu tendinta de cadere.

Argan Oil & Shea Moisture Rich Shampoo 340 ml si Argan Oil & Shea Moisture Rich Conditioner 340 ml, cu celule stem din fructe si ulei de argan, unt de shea pentru par uscat si deteriorat.

Lavender & Biotin Full Volume Shampoo 340 ml si Lavender & Biotin Full Volume Conditioner 340 ml, cu extract de lavanda si biotina si celule stem din fructe pentru par fin si lipsit de volum.

Sunflower & Citrus Briliant Shine Shampoo 340 ml si Sunflower & Citrus Brilliant Shine Conditioner 340 ml, cu extract de citrice si floarea soarelui si celule stem din fructe pentru un par lipsit de stralucire.

1000 Roses Complex Color Care Shampoo 340 ml si 1000 Roses Complex Color Care Conditioner 340 ml, cu complex de celule stem din trandafir alpin pentru protectia parului vopsit, uscat si deteriorat.

Magazinul Secom Healthcare din Timisoara - Suplimente, vitamine, nutritie pentru o stare de bine.
Telefon: 0725443647
Piata Iancu Huniade nr. 3 (Cladirea Modex)
Orar: Luni - Vineri: 8:00 - 20:00; Sambata: 10:00 - 15:00