Timisoara

Produse noi pentru realizarea unei manichiuri moderne!

Produse noi pentru realizarea unei manichiuri moderne!

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Apartine de
Edcora
Vizualizari
429

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În prezent, o manichiură aproape perfectă necesită produse mult mai sofisticate decât cele folosite în trecut. Este foarte adevărat că rezultatele sunt pe măsură! Din ce în ce mai puțină lume apelează la manichiurile clasice care rezistă doar câteva zile.

Pentru realizarea unei manichiuri cu ojă semipermanentă sau cu gel UV nu trebuie în mod obligatoriu să facem o programare la un salon de înfrumusețare. Multe produse profesionale și semiprofesionale pot fi achiziționate și online astăzi, de la distribuitori importanți din acest domeniu.

De ce avem nevoie pentru realizarea unei manichiuri cu ojă semipermanentă?
Deoarece cuticulele nu se mai curăță prin tăierea simplă cu forfecuța, va fi nevoie să cumpărați soluție specială pentru îndepărtarea cuticulelor, mai aveți nevoie de o soluție bună de tip base coat pentru ca oja semipermanentă să adere perfect la suprafața unghiei, de oja în sine și de un strat de top coat, un fel de lac transparent care va oferi o strălucire aparte unghiilor dumneavoastră. De asemenea, mai aveți nevoie de o lampă modernă UV sau de tip LED cu care veți fixa și usca toate aceste substanțe moderne. Nu va dura mult până când veți realiza această manichiură care va rezista destul de mult timp, respectiv 3-4 săptămâni.

Ce sunt manichiurile cu gel UV?
Aceasta este cea mai modernă formă de îngrijire a unghiilor și a mâinilor, implicit! Față de manichiura cu ojă semipermanentă, aceasta implică doar câteva lucruri în plus. Gelul UV este un gel special care se aplică pe unghie după ce aceasta este pregătită într-un mod asemănător: curățarea cuticulelor, pilire, tăierea unghiilor, degresare, aplicarea unui strat aderent de base coat.

După finalizarea etapelor clasice, care sunt identice, în locul ojei semipermanente se aplică un gel special care se va fixa și usca cu ajutorul lămpilor de tip UV sau LED. Există și substanțe speciale autonivelante cu care se pot face reconstrucții foarte moderne: pudră acrilică sau gel construcție. Ele folosesc și la realizarea extensiilor unghiilor pe șablon precum și la crearea unei forme perfecte.

După fiecare strat aplicat, mâinile se vor usca cu ajutorul lămpii de tip UV. Acest gel special are o caracteristică foarte importantă: prin fotopolimerizare el se transformă, de fapt, într-un fel de plastic. Va fi de o consistență foarte dură și va rezista mult timp.

De unde pot fi achiziționate substanțele moderne pentru o astfel de manichiură?
Orice produs profesional sau semiprofesional poate fi cumpărat cu ajutorul magazinului online Enails. Acesta este unul din cei mai importanți distribuitori de produse necesare realizării unei manichiuri de actualitate. Sunt disponibile multe tipuri de oje semipermanente, base coat-uri, seturi venalisa, kituri gel, lămpi UV, accesorii și ustensile, geluri UV, geluri de construcții, ulei de cuticule, decor unghii, tatuaje unghii, etc.

Toate produsele sunt originale și au prețuri mici. Multe din ele sunt de actualitate și conțin inclusiv substanțe care protejează și hrănesc foarte bine unghiile.