Timisoara

Produsele din gama Nioxin System, acum și pe Glemis.ro

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 5 ani si 8 luni
Vizualizari
1008

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În ultimul timp foarte multe femei se confruntă cu o cădere accentuată a părului, iar podoaba capilară bogată pe care o vedeam odinioară mai rar se întâmplă să o mai vedem în zilele noastre la majoritatea femeilor. Atunci, alimentația era mai modestă, poluarea nu era așa de mare, iar ritmul de viață era mai diferit.
Astăzi, atât femeile, cât și bărbații se confruntă cu căderea părului, iar cauzele sunt multiple, de la o alimentație deficitară și până la stresul zilnic. Mai întâi de toate este necesar să identificăm toate aceste cauze care duc la căderea părului pentru a putea rezolva cât mai repede această problemă. De asemenea, și părul are propriul său ritm de viață, iar căderea temporară nu trebuie să ne alarmeze pentru că ciclul de viață al părului este între doi și șase ani. În această perioadă, 90% din firele de păr se află în creștere, iar 10% se află în stadiul de „odihnă”, înainte de a cădea.
În cazul în care căderea părului este accentuată, atunci este necesar să apelăm la produse create special pentru a rezolva această problemă. Unele dintre cele mai cunoscute și mai eficiente produse în acest sens sunt cele de la Nioxin. Acest brand a creat o definiție a pierderii părului: subțierea firelor de păr, scalp dezechilibrat și rărirea firelor de păr, toate acestea duc la problema cu care se confruntă foarte multă lume: căderea părului.
Aceste produse sunt create special pentru a diminua acești factori pentru că îndepărtează sebumul și rezidurile de la nivelul scalpului, hrănesc, hidratează și protejează părul pentru a evita ruperea lui și îi conferă părului un aspect sănătos și bogat. Produsele din gama Nioxin se găsesc și în magazinul Glemis. Acesta este un magazin online, autorizat, care comercializează o multitudine de produse destinate părului, tenului, unghiilor, dar și parfumuri. Livrarea se face extrem de rapid, prin curier, iar comenzile pot fi făcute atât telefonic, cât și online, la prețuri extrem de accesibile. În cadrul magazinului, veți putea beneficia inclusiv de oferte la diferite produse, în funcție de perioadă.
Indiferent că este vorba despre o cădere accentuată sau normală a părului, Nioxin își face întotdeauna treaba cel mai bine pentru că vine cu 6 sisteme personalizate, destinate fiecărui tip de păr. Produsele Nioxin pentru căderea normală a părului sunt cele din gamele 1, 3 și 5.
 • Sistemul 1 este special conceput pentru o căderea normală și destinat părului natural, cu o structură fină.
 • Sistemul 3 este creat tot pentru o cădere normală, pentru părul cu o structură fină și tratat chimic.
 • Sistemul 5 este destinat căderii normale a părului, însă este conceput atât pentru părul natural, cât și pentru cel tratat chimic, cu o structură medie spre groasă.
Aceste game pun la dispoziție produse pentru curățirea părului - NIOXIN Cleanser (care ajută la eliminarea excesului de sebum sau a rezidurilor de pe scalp și îi oferă părului un aspect mai dens), pentru optimizare - NIOXIN Scalp Revitaliser (îi oferă părului rezistență și un nivel optim de hidratare), dar și pentru tratarea lui - NIOXIN Scalp Treatment (care conține extracte din plante și antioxidanți, care împrospătează scalpul).
Celelalte 3 sisteme sunt destinate căderii puternice a părului.
 • Sistemul 2 este conceput special pentru căderea accentuată a părului și este destinat părului natural, cu o structură fină.
 • Sistemul 4 este destinat părului tratat chimic, cu o structură fină și o cădere accentuată.
 • Sistemul 6 este conceput pentru căderea puternică și vizibilă a părului, pentru părul natural sau tratat chimic, cu o structură medie spre groasă.
Nioxin conține sisteme specializate, pentru nevoi individuale.
 • TehonologiaBioAMP îi oferă părului un aspect mai des și contribuie la creșterea diametrului firului de păr. Această tehnologie este disponibilă în sistemele 1,2,3 și 4.
 • TehnologiaActiv-Renewal îi oferă luciu părului și contribuie la curățarea lui. Sistemele 1 și 2 sunt cele care au această tehnologie.
 • TehnologiaTransactive Delivery System împrospătează și curăță foarte bine scalpul prin eliminarea rezidurilor și a excesului de sebum. Aceasta este disponibilă în sistemele 1,3 și 5.
 • TehnologiaSmoothPlex netezește firul de păr, îi oferă hidratare și luptă împotriva căderii, degradării și ruperii firului de păr. Tehnologia se află în sistemele 5 și 6.
 • TehnologiaGlyco-Shield îi oferă protecție părului tratat chimic și de asemenea, contribuie la echilibrarea firului de păr și la un scalp proaspăt și tânăr. Această tehnologie este prezentă în sistemele 3,4,5 și 6.
 • TehnologiaScalp Access Delivery System îi asigură părului protecția UV și ajută la curățarea scalpului, prin eliminarea excesului de sebum și a rezidurilor de la nivelul lui. Aceasta este disponibilă în sistemele 2,4 și 6.
Aceste sisteme și tehnologii revoluționare ajută părul din toate punctele de vedere, iar pe Glemis.ro le veți putea găsi la prețuri imbatabile pentru că aici întotdeauna se va pune accent pe nevoile clienților.

Filtre stire

Data crearii: Luna trecuta, Anul curent