Timisoara

Anunt Diamant Bahuczki Peter - fotograf botez

Sunt Peter Bahuczki - 0723.079.866 - fotograf botez, cununie, evenimente sportive, petreceri, team building, serbari scolare si gradinite, evenimente de afaceri, expozitii si targuri din Timisoara. Predarea pozelor in maxim 48 de ore. Ofer factura pentru serviciile oferite.
https://www.bahuczki.ro/peter-bahuczki-fotograf-botez/

Profilul vocațional și o carieră de succes

Profilul vocațional și o carieră de succes

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 9 luni si 3 saptamani
Apartine de
Cabinet psihologic Nicoleta Iordache
Vizualizari
388

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Alegerea profesiei, a carierei necesită o cunoaștere atentă a calităților, defectelor, abilităților și aptitudinilor tale, a preferințelor pentru anumite activități specifice unor meserii precum și a ariei de interese pe domenii profesionale.

Cu siguranță exisă o multitudine de factori care te pot influența în decizia ta privind cariera, printre care regăsim opiniile și dorințele părinților, influența anturajului respectiv a grupului de colegi, prieteni și cunoștințe, existența unui model cu impact pozitiv semnificativ pe care l-ai avut în perioada copilăriei și / sau școală sau poate chiar anumite modele preluate din media, filme și presă.

Dacă ești confuz, nesigur, dezorientat și nedumerit și nu știi încă ce îți dorești să faci în viață, în ce direcție să te îndrepți în ceea ce privește cariera ta, cu siguranță un profil vocațional te poate ajuta.

Profilul vocațional este un instrument care te poate ajuta să îți descoperi potențialul latent, să îți cunoști mai bine aptitudinile și abilitățile personale, modul de interacțiune la nivelul grupurilor mici sau mari de oameni cu care interacționezi, să identifici aria de interese și preferințe pentru anumite profesii / domenii de activitate, dar mai ales să înțelegi cum te poți pune în valoare prin îmbunătățirea și dezvoltarea aspectelor pe care poate tu le consideri ca fiind vulnerabile.

Psiholog Nicoleta Iordache
Tel. 0723 51.20.25

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro