Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Proiectul Exchange continuă la Universitatea Politehnica Timișoara

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 7 ani si 2 luni
Vizualizari
633

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Proiectul Exchange continuă la Universitatea Politehnica Timișoara

La Universitatea Politehnica Timișoara este în desfășurare o nouă edițiea proiectului Exchange. Studenți din Iaşi, Bucureşti, Sibiu, Alba-Iulia și Oradea au venit la UPT pentru a studia în intervalul 20.03.2017 – 26.03.2017. Tot în această perioadă, studenți de la Facultatea de Electronică și Telecomunicații au ocazia să particpe la cursurile desfășurate în centrele universitare partenere.
„Suntem încântați că putem oferi colegilor din anii de licenţă posibilitatea de a experimenta mediul academic, respectiv viaţa socială și culturală din alte centre de profil din țară. Schimburile de experiență ne-au ajutat să ne lărgim orizonturile, să construim prietenii și să evaluăm în cunoștință de cauză calitatea programului de studii ales”, a declarat Vasile Aluaș, coordonatorul proiectului Exchange.
Liga Studenților din Facultatea de Electronică și Telecomunicații (LSFETc) coordonează acest proiect și își propune să ofere studenților posibilitatea de a compara modalitățile de predare, materiile și dotările existente în oferta educațională a facultăților implicate în proiectul Exchange.
***
LSFETc are ca scop principal reprezentarea studenţilor din Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii, atât la nivelul întregii universităţi, cât şi la nivel local şi naţional. Acţiunile şi demersurile acestei organizaţii sunt menite să îmbunătăţească mediul educaţional, social şi profesional al studenţilor pe care îi reprezintă.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro