Timisoara

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro

Protecția copiilor ai căror părinți sunt plecați la muncă în străinătate

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 6 ani si 1 saptamana
Vizualizari
811

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 30 mai 20189:30-14:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Organizator: Salvati Copiii Filiala Timisoara
Locatie: INCUBOXX, Str. Calea Circumvalațiunii 2 , Timisoara
Tema: Dezbatere regională cu tema Protecția copiilor ai căror părinți sunt plecați la muncă în străinătate – aspecte legale și bune practici de intervenție

Fenomenul copiilor cu părinţi plecaţi la muncă în străinătate a luat amploare în România în ultimii ani, ceea ce face necesară dezvoltarea unei reţele de servicii specializate destinate acestor copii.

Organizaţia Salvaţi Copiii a dezvoltat astfel de servicii, adresate atât copiilor cât şi părinţilor lor sau persoanelor în grija cărora au rămas aceştia, începând cu anul 2010, prin intermediul a 17 programe locale. În toată această perioadă, specialiştii Salvaţi Copiii, psihologi, asistenţi sociali şi cadre didactice, au dezvoltat şi validat bune practici de intervenţie psihologică, socială şi educaţională. Totodată, începând din 2015, Organizația Salvați Copiii a inițiat ample campanii de informare cu privire la obligațiile legale care le revin părinților la plecarea din țară.

În acest context, vă adresăm invitația de a participa la dezbaterea regională cu tema Protecția copiilor ai căror părinți sunt plecați la muncă în străinătate – aspecte legale și bune practici de intervenție,organizată de Salvați Copiii Filiala Timisoara.
Evenimentul va avea loc în data de 30 mai 2018, între orele 09.30-14.30, la sediul INCUBOXX, Str. Calea Circumvalațiunii 2 , Timisoara.
Reprezentanții mass-media sunt invitați la sesiunea introductivă, care va avea loc între orele 10.00- 10.30.

Printre invitații la eveniment se numără reprezentanți ai direcțiilor generale de asistență socială și protecția copilului, inspectoratelor școlare județene, mai multor servicii publice de asistență socială, școli, judecătorii și altor instituții cu rol în protecția copilului și educație din județul Timis și alte județe din regiune (Arad, Caras-Severin si Hunedoara).

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com