Timisoara

Putem combina mai multe bratari pietre semipretioase dame barbati zodii?

Putem combina mai multe bratari pietre semipretioase dame barbati zodii?

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 3 luni si 2 zile
Vizualizari
371

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Pietrele semipretioase si cristalele au fost mereu in trend si nu este neobisnuit sa observam zilnic anumite personalitati care le poarta. In timp ce efectele resimtite sunt foarte reale, se intampla adesea sa ne intrebam daca este bine sa purtam prea multe pietre simultan. Intr-adevar, atunci cand oamenii incep sa creada in litoterapie, se pot descoperi rapid o multime de minerale de care cred ca au nevoie. Aceasta mica colectie poate creste rapid, buzunarele se umplu si incheieturile se pot acoperi cu https://www.e-crystals.com/bratari-pietre-semipretioase-dame-barbati-zodii. Totusi, oamenii Incep sa se intrebe daca acestea nu isi pierd eficacitatea, se anuleaza reciproc sau cauzeaza probleme invizibile purtate mai multe deodata. Prin urmare, vom incerca sa raspundem la intrebari precum: cand purtam prea multe pietre?

Ce este un cristal sau o piatra?

Un cristal este un material solid. Constituentii sai, cum ar fi atomii, moleculele si chiar ionii, sunt asezati sub forma unei structuri microscopice deosebit de ordonate. Formeaza o retea care se intinde in toate directiile. In plus, monocristalele macroscopice sunt in general identificabile prin forma lor geometrica, constand din fatete plane avand orientari specifice si caracteristice. Studiul stiintific al cristalelor si formarea lor este cunoscut sub numele de cristalografie. Procesul de formare a cristalelor prin mecanisme de crestere se numeste cristalizare sau solidificare.

Ce este litoterapia?

Exista multe tipuri diferite de cristale, fiecare umplut cu propriile abilitati unice de vindecare pentru minte, corp si suflet. Se crede ca promoveaza fluxul de energie pozitiva si ajuta la eliminarea energiei negative din minte si corp, rezultand beneficii fizice si emotionale. Istoric vorbind, cristalele sunt sustinute ca forme antice de medicina, cu filosofii imprumutate de la hinduism si budism. Cu toate acestea, este important sa stim ca nu exista dovezi stiintifice care sa sustina utilizarea cristalelor. In ciuda acestui fapt, oamenii sunt inca atrasi de culorile si frumusetea lor.

Plasarea cristalelor si pietrelor semipretioase pe corpul nostru se crede ca promoveaza vindecarea fizica, emotionala si spirituala. Se crede ca pietrele si cristalele fac acest lucru prin interactiunea pozitiva cu campul de energie al corpului sau cu chakra. Se crede ca unele cristale amelioreaza stresul, altele imbunatatesc concentrarea sau creativitatea etc. Exista o multitudine de pietre si, prin urmare, beneficiile de obtinut pot fi multe!

Cum functioneaza litoterapia?

Pietrele pretioase si cristalele au capacitatea de a actiona asupra corpului nostru. Si, din motive intemeiate, acestea sunt alcatuite din minerale identice sau aproape identice cu cele prezente in corpul uman. Pietrele pot actiona dupa culorile emise de undele vibratorii. Energia culorii are un efect puternic asupra simturilor noastre si asupra functiilor fiziologice. De asemenea, pot actiona prin reactii enzimatice: pietrele pretioase in contact cu pielea isi transmit proprietatile prin reactii enzimatice. Difuzeaza doze infinit de mici de minerale, cupru, litiu, siliciu etc. In cele din urma, acestea pot functiona prin piezoelectricitate: un colier de cuart creeaza un fenomen de frecventa in jurul gatului, care regleaza impulsurile nervoase, suprimand astfel problemele de stres si inflamatie. La fel si o bratara!

Cu toate acestea, exista cristale care sunt incompatibile intre ele? Cate poti purta odata?

Pietrele care au proprietati sau elemente similare vor functiona bine impreuna. Este important sa luam in considerare ceea ce dorim sa realizam cu acestea. Este necesar sa fim constienti de proprietatile care par sa se contrazica. De exemplu, vrei sa porti o bratara pentru a avea mai multa energie zilnic, dar ai ales si o bratara pentru a ramane calm. Totusi, ai grija ca pietrele cu astfel de proprietati sa nu trimita o varietate de semnale mixte. Gandeste-te la ceea ce vrei sa realizezi cel mai mult. Cristalele au multe proprietati si diferite surse pot spune lucruri diferite. Ceea ce este cel mai important este intentia ta, deoarece aceasta este energia cu care lucrezi.

Cristale care sunt aproape intotdeauna compatibile:
- pietre de aceeasi culoare sau compatibile
- pietre care au o combinatie de elemente identice sau compatibile
- pietre cu aceeasi asociere astrala
- pietrele avand proprietati, utilizari si semnificatii identice sau similare
- pietre cu acelasi tip de energie (cum ar fi cristale cu vibratii ridicate)
- pietre din acelasi grup mineral (ca toate tipurile de cuart)
- pietre pentru aceeasi chakra sau grup de chakre.

Nu exista reguli stricte pentru cristale care nu functioneaza bine impreuna, doar foloseste bunul simt. In majoritatea cazurilor, amestecarea cristalelor nu va fi niciodata o problema. Cel mai rau lucru care se poate intampla este ca pietrele se pot anula reciproc. Daca nu esti sigur de elementele, asociatiile astrologice sau, mai important, proprietatile energetice ale cristalelor pe care le ai, investeste intr-o enciclopedie despre prorpietatile pietrelor si cristalelor. Acest lucru este esential pentru a lucra cel mai bine cu diferite tipuri de cristale.

Eficacitatea grupurilor de pietre

Cand folosesti cu mai multe pietre in acelasi timp, apelezi la diferite energii. Acestea pot fi similare sau toate diferite, in functie de nevoile tale. Este normal sa ai diferite minerale atunci cand porti bratari sau coliere. Crearea bijuteriilor sau chiar echilibrarea chakrelor necesita o multime de pietre diferite. Cand vine vorba de purtarea lor, cu cat ai mai multe energii diferite, cu atat trebuie sa faci mai multe lucruri. Este intotdeauna o idee buna sa te concentrezi asupra lucrurilor care sunt cele mai importante pentru tine atunci cand alegi mai multe pietre. Daca cristalele pe care le ai sunt diferite, dar toate au proprietati care te ajuta sa iti atingi obiectivul, de obicei nu este o problema. Aceste tipuri de energie sunt compatibile si in niciun caz conflictuale.

Cate pietre sau cristale putem purta?


Unii oameni au o punga plina cu diferite pietre pe care o poarta oriunde merg. „Prea multe cristale” depinde intr-adevar de persoana. Bijuteriile care ajuta la armonizarea chakrelor sunt adesea formate din sapte sau mai multe pietre diferite si acest lucru nu pare sa puna probleme speciale. Poti alege,d e asemenea, bratari cu pietrele zodiei tale si a ascendentului.

Uneori, prea multe cristale te pot coplesi, te pot impiedica sa te concentrezi sau iti pot oferi prea multa energie. Unii oameni pot purta multe pietre, in timp ce altii pot purta doar doua sau trei pietre diferite in acelasi timp. Trebuie sa acordam o atentie deosebita compatibilitatii dintre ele si sa ne asiguram ca acest lucru nu ne cauzeaza probleme speciale.