Timisoara

PwC ii premiaza pe cei mai valorosi studenti timisoreni

PwC premiază din nou cei mai valoroşi studenţi timişoreni

Detalii stire

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 7 ani si 5 luni
Vizualizari
1202

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

PwC premiază din nou cei mai valoroşi studenţi timişoreni
-Jump Start to Trusted Business Advisor, Ediţia a IV-a -

PwC România, prin echipa sa de servicii integrate pentru antreprenori (Private Company Services) şi centrul de training The Academy at PwC a oferit drept premiu patru poziţii de intern pentru absolvenţii licenţiaţi ai secţiilor de Finanţe Bănci şi Contabilitate şi Informatică de Gestiune din cadrul Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor (FEAA) a Universităţii de Vest din Timişoara, promoţia 2014. Candidaţii au fost selectaţi în parteneriat cu profesorii dintre studenţii cu cele mai bune rezultate academice şi au fost anunţaţi în cadrul ceremoniei de absolvire desfăşurate în Aula Magna a Universităţii de Vest din Timişoara.

Aflat deja la a patra ediţie, programul "JumpStart to Trusted Business Advisor" se adresează absolvenţilor facultăţilor cu profil economic şi de afaceri din principalele universităţi din ţară. Programul se desfăşoară în parteneriat cu universităţile, oferind absolvenţilor cu cele mai bune rezultate oportunitatea de a lucra într-unul din birourile PwC din România şi de a beneficia de instruire şi îndrumare pentru dezvoltarea cunoştinţelor şi abilităţilor necesare unui consultant.

„Inventivitatea, adaptabilitatea şi dinamismul studenţilor români reprezintă un potenţial extraordinar de care ţara noastră are nevoie pentru a-şi consolida dezvoltarea economică. PwC este onorată să sprijine câţiva studenţi şi masteranzi cu performanţe academice deosebite să-şi poată dezvolta acest potenţial prin participarea în cadrul programului Jump Start to Trusted Business Advisor. Dorinţa noastră este de a insufla acestor tineri valorile excelenţei profesionale şi a dedicării faţă de clienţi şi nevoile lor, valori care stau la baza culturii organizaţionale a PwC”, a declarat Alexandru Medelean, Director, Liderul echipei de servicii integrate pentru antreprenori din cadrul PwC România şi fondatorul acestui program.


Despre "JumpStart to Trusted Business Advisor":

JumpStart to Trusted Business Advisor este un program iniţiat în 2011 de echipa de servicii integrate pentru antreprenori (Private Company Services) a PwC România şi centrul de training The Academy at PwC. Programul se desfăşoară în parteneriat cu principalele universităţi din ţară şi se adresează celor mai valoroşi studenţi şi masteranzi ai facultăţilor cu profil economic şi de afaceri. Aceştia au oportunitatea de a lucra într-unul dintre birourile PwC din România şi de a beneficia de instruire şi îndrumare pentru dezvoltarea cunoştinţelor şi abilităţilor necesare unui consultant. PwC este prima firmă de servicii profesionale care are o echipă şi o abordare dedicată ce oferă servicii integrate adresate antreprenorilor români.


Despre The Academy at PwC

Parte dintr-o reţea recunoscută la nivel internaţional, centrul de training The Academy at PwC contribuie la ridicarea standardelor în educaţia de afaceri din România, oferind calificări profesionale şi cursuri de dezvoltarea a abilităţilor ce răspund cerinţelor actuale ale pieţei.


Despre PwC:

Firmele din reţeaua PwC ajută organizaţiile şi indivizii să creeze valoarea de care au nevoie. Suntem o reţea de firme prezentă în 158 de ţări cu aproape 180.000 de specialişti determinaţi să ofere servicii de calitate de audit, consultanţă fiscală şi consultanţă pentru afaceri. Spuneţi-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastră şi descoperiţi mai multe informaţii despre noi vizitând site-ul www.pwc.com/ro

PwC se referă la reţeaua de firme PwC şi/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridică separată. Vă rugăm să accesaţi pagina de internet www.pwc.com/structure pentru mai multe detalii."

© 2014 PwC. Toate drepturile rezervate.